[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
bende ilgilerinden dolayı,sencer ve hüseyin kardeşlerimize teşekkür ederim.hakikaten değişik ve çok hoş bir yerdi.nice gezilerde beraber olma dileklerimle.:rendeer:

ayrıca beni artçı olarak aldığı için mustafa abime de özel teşekkür ederim.:rendeer:

Son düzenleme:
Sencer ve Hüseyin kardeşime, eşim ve ben ilgi ve alakalarına teşekkür ederiz :rendeer:

Resimler henüz yüklenmedi galiba :silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba bugün cengizin doğum günü 44de girdi

Ben bu hatunu ne yapim şimdi benden habesiz yazmış ben saklamaya çalıştım 36 falan diyordum:p

Son düzenleme:
slm adana mt nasilsiniz ben gaziantep mtden üzeyir insallah hepiniz iyisinizdir cok tan beri gorusemiyoruzzzz

Adana İl Temsilcisi
çenkisim nice mutlu yaşlara...:rendeer:

üzeyir sana da merhaba.bizler çok şükür iyiyiz.

resimler noldu abi ya:)

herkes hoş gelmiş sefalar getirmiş:rendeer: sabah kalkamadım deli oldum neyse bi dahakine inş:)

iyiki dogdun cengiz abi nice mutlu yıllara:rendeer:

İyi Akşamlar arkadaşlar bugünki geziyi düzenleyen,emeği geçen,katılan tüm arkadaşlara özellikle bu kıymetli günlerini bize ayıran Sencer ve Hüseyin kardeşlerimede ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Cengiz kardeş daha nice yaşlara sevdiklerinle beraber kavuşman dileğiyle doğum gününü ben ve eşim kutluyoruz,yeni sahip olduğumuz her şeyin kuyruğu eyri olduğuna göre yeni yaşınında kuyruğuna bir göz atmanı tavsiye ederim selamlar.:cat::rendeer::bounce:

herşeyin kuyruğu eyri olduğuna göre yeni yaşınında kuyruğuna bir göz atmanı tavsiye ederim selamlar.:cat::rendeer::bounce:

yav sagolasın mustafa abim ben nasılda unuttum yahu iyiki hatırlattın..cengizim yeni yaşının kuyruğunu GELENEKSEL ÇARŞAMBA AKŞAMI TOPLANTIMIZDA..doğrultmaya nedersin ihtiyacımızda vardı haaa:cat::cat:

herkese iyi akşamlar hoş geldiniz,
İyi temennileriniz için hepinize teşekkür ediyorum
Çarşamba tatbikatım var gelemiyorum:cherry:
Muzaffer abi senin yükselinde kuyruğu eğri unuttum sanma sakın:cherry:
benim bildiğim doğum günü olan kuyruk düzeltmez:rendeer: doğum günü çocuğuna hediye alınır varedero1000 falan:queen:

Son düzenleme:
cengiz abii doğum günün kutlu olsun yeni yaşının sana ve ailene mutluluklar getirmesini dilerim nice mutlu yıllaraaa:rendeer:

Herkese günaydın.

Cengiz abi doğum günün kutlu olsun. Allah uzun ve hayırlı ömür versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar