[Adana - MT]

Muzaffer abi yorgun bir günün sonrasında senin yazdığın bulmacaları çözmek zor oluyor yaaaavvvvv :cyclopsan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi akşamlar datlı su motırcıları,dün Turgay abinin hiç resmini çekmedik neden çok ayıp ettik kanımca

Emre'yi fotolarda görür gibi oldum; baktım baktım 1200GS'ide Turgay abiyide göremedim. Niye çekmiyorsunuz abimi?

Cengiz ağamın motoru kendisinden daha çok gezilere katılıyor (bkz Yapraklı Koyu gezisi) ama aslen kendisi tuzlu su motorcusudur :queen:

iyi işte zaferim adımız gitmezse şanımız gidiyor,sende tık yok çeşme suyu motırcısı:p

:farao::bounce::pr:

oldu o zaman herkese iyi geceler,uykum geldi zabah görüşmek yada yazışmak dileğiyle renkli üryalar

arkadaşlar sakın beni yanlış anlamayın yorum yapmıyorum ama farklı bir resim farklı bir bakış açısı siz ne dersiniz

çok ilginç bakmışsın ümitcim :cherry:
İyi akşamlar datlı su motırcıları,dün Turgay abinin hiç resmini çekmedik neden çok ayıp ettik kanımca
kasıt olmadığına kendiside emindir sanırım:cat: o yüzden bilinçli ayıp etmediğimizi düşünmekteyim:) foto makinalı arkadaşların sucuklara saldırı operasyonu devam ederken akıllarına gelmemiştir :queen:
oldu o zaman herkese iyi geceler,uykum geldi zabah görüşmek yada yazışmak dileğiyle renkli üryalar
cengizim abime datlı rüyalar olsun :)

Günaydın sevgili arkadaşlar sağlıklı,mutlu,bol kazançlı günler hepimizin olsun hayırlı işler.:bounce::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar