[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ahmetim canlı müzikte sen mi solistsin ümitmi gerçi ümidin sesi karaga gibidir ama misafir umduğunu değil bulduğunu dinlermiş

sen kavanozmu oluyon iso:p

Gunaydın Adanalı motorcu Kardeşlerim, arkadaşlarım, agabilerim. hepinize hayırlı bir hafta ve sonrasında guzel bir yılsonu gezisi dilerim.

Gunaydın Adanalı motorcu Kardeşlerim, arkadaşlarım, agabilerim. hepinize hayırlı bir hafta ve sonrasında guzel bir yılsonu gezisi dilerim.

Teşekkürler boracım sanada hayırlı hafta sonu gezileri olsun:rendeer:

teşekkürler halukçuğum ilgi ve alakan için anladın sen onu:p

arkadaşlar sakın beni yanlış anlamayın yorum yapmıyorum ama farklı bir resim farklı bir bakış açısı siz ne dersiniz

yaf çok ince bir duruş ve çok hoş bir bakış soft bir tutuş artık domatesmi uscukmu seçemiyorum

arkadaşlar evde bir paket kaymaklı bisküvi var isteyen olursa paylaşırız ama biz evde kek börek tarzı işler yaparız getiririz derseniz ayrı tabi ıspanaklıda olsa olur sorun olmaz selamlar

merhabalar

ben de VN 800 var. Selesini ve gidonunu değiştirmek istiyorum bu konularda bana yardımcı olabilecek birilerini tanıyan varmıdır acaba ?
internetten görmeden sipariş vermek istemiyorum !
tecrübelilerden yardım istiyorum...
teşekkürler
çağlar

caco,tanışma başlığına bir girseydin kendini tanıtsaydın kimsin,ne iş yaparsın direk dalmışsın bu şu anlama geliyor işim var uğraşamam hadi söyleyinde ben gidim,olmaz böyle bir şey hadi bir başlık aç insanlara mrb de Adanalıyım de zaten yeter

bu nasıl bakış kardeşim:mrgreen:

yanlış anlaşılacak bişey yokki aslan gibi kardeşlerim sohpet ediypr o an için dr,um canı sıkılmış cengizime nerdesin loo niye gezilere gelmiyon diye sitem ediyor.yakışıklı doktoruma laf söyletmem:bounce:eek:kadarrrrr...gerçi hepinize demek istedim:cat::cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar