[Adana - MT]

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar. İşyerinde nöbetteyim. Size afiyet olsun. Götürün sucukları...

Son düzenleme:
Bugünki geziye katılıp emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkürler,günümüzün güzel geçmesine vesile olan Murat (Hayalet) arkadaşımızada ayrıyeten çok çok teşekkürler Allah sağlığımızı,neşemizi,düzenimizi bozmasın en kötü günümüz bugünki gibi olsun, işi olupta katılamayan arkadaşlarada Allah bir dahaki geziye katılmalarını nasip etsin hepinize hayırlı Akşamlar öpüyorum.:cat::bounce:

Bugünki geziye katılıp , işi olupta katılamayan arkadaşlarada Allah bir dahaki geziye katılmalarını nasip etsin hepinize hayırlı Akşamlar öpüyorum.:cat::bounce:

nedemek istedin mustafa abiiiii çözemedim..BU YAZINDA BENİMİ KASTEDİYORSUN YOKSA:bounce::bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bizim burnumuza tatlı su motırcıları kokusu geldide ne oldu,demek adana Mt de gerçek 3 adet motorcu varmış gerçekler belli oldu:)başlığı açtım resimleri yüklüyorum 107 adet muzaffer abi yokluğunu çok aradık

Muratım her şey için öncelikle sana teşekkür ederiz, nazımızı çektin misafiperverliğinle, samimi içten davranışlarınla evini açtın tekrar teşekkürler.

Gezide emeği geçen katılan arabasıyla motoruyla artçı otostopçu herkese teşekkürler güzel bir hafta sonuydu

Bugünkü gezimiz bir harikaydı arkadaşlar. emeği geçen ve katılım yapan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. :cat:

Bizi çiflik evine davet edip ağırladığı için murat (Hayalet) kardeşimizede çok teşekkür ediyorum.

Herkeze iyi akşamlar.:rendeer:

Sevgili arkadaşlar benim bu yazıyı yazarken her hangi bir art niyetim yoktu,ayrıca Muzaffer'ciğim senide ne kadar çok sevdiğimi bilirsin ben sadece Gökhan hoca gibi nöbeti filan olan arkadaşlar için bir hayır duası yaptım,yoksa senin zaten müsait olmadığın için gelemediğini,izin alabilseydin geziye seve seve katılacağını tüm arkadaşlar biliyor lütfen alıngan olma seni öpüyorum.:bounce::bounce::bounce::cat:

Günaydın arkadaşlar. İşyerinde nöbetteyim. Size afiyet olsun. Götürün sucukları...
valla gökhancım kaçmaz bir ortamdı, ama sağlık olsun iş önce gelir, bir dahakine hep beraber oluruz inşallah:cat:
Burnuma internet motorcusu kokusu geliyor...:cherry:
kimmiş o isooo senmisin yoksa....:bounce:

kesin sen kendini kokluyorsun muzaffer abiciim:queen:

ozaman bensm yedim seni çarşambayı iple çekecem nasıl olsa gelecen sana cezaaa..pastasız gelme mumları ben getiririm :bounce:

tamam abi pasta işini unutmayın, ahmetin evde olacağız :)

Adana İl Temsilcisi
GÜNAYDIN,HAYIRLI İŞLER,BOL KAZANÇLAR DOSTLARIM.:rendeer:

dünkü birlikteliğimiz için,öncelikle,bize evine misafir ettiği için MURAT kardeşimize,unutulmaz dakikalar geçirdiğimiz için de hepinize teşekkür ederim.çok değişik ve keyifli bir gün oldu.:cat::)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adana MT nin tatlı su motırcıları günaydın hepinize,hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

GÜNAYDIN tatlı su motorcuları :mrgreen:

Dün emeğe geçen tüm arkadaşlara teşekür ederim, özellikle evinde bizi misafir eden murat arkadaşımıza özellikle teşşekür ederim :rendeer:

Son düzenleme:
gezi, gezi özeti gibiydi bizim için motora bindik indik yedik içtik döndük 42dk felan sürdü ama herşey güzeldi murata çok teşekkürler ayrıca katılan arkadaşlarada teşekkürler

çarşamba için adresi veriyorum baraj yolundaki hasan ustayı geçip adana kolejine dönüyorsunuz hemen kolejin giriş kapısıyla karşı karşıya ''ÖRNEK'' apt çarşamba görüşmek üzere kapıda adım yazıyor saat 20:00 den sonra canlı müzik başlıyor görüşmek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar