[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gürselim sen gitmedinmi

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar sağ salim döndük.14 kişinin yine muhteşem keyifli,kahkahası bol,süs biberli,nane-yeşilliği bol,marulu kıtır kıtır,çayları demli,yolu kısa,denize nazır bir gezi oldu.katılan tüm arkadaşlarıma teşekkürler ederim.

hoşgeldiniz sefa getirdiniz resimleride geetireydiniz,sankim gürsel ve eşi gitmedi online gördüm gündüz

Arkadaşlar çok neşeli,bol kahkahalı sıfır kollestrollü çok güzel bir gün geçirdik emeği geçenlere çok teşekkürler en kötü günümüz böyle olsun tüm MT üyelerine iyi akşamlar:bounce::cat:

hoş geldiniz resimler yokmu gidemedik bari gitmiş kadar olalım:rendeer:

Arkadaşlar çok neşeli,bol kahkahalı sıfır kollestrollü çok güzel bir gün geçirdik emeği geçenlere çok teşekkürler en kötü günümüz böyle olsun tüm MT üyelerine iyi akşamlar:bounce::cat:

Bir ineğin bile hayal gücünü zorlayacak kadar çok ve güzel yeşillik vardı :queen:
Hanımların ellerine sağlık, çok güzel bir kısır hazırladılar :rendeer:

cengiz abi geziye tek ben gittim.

Biz gitmedik mi yani? Tek sen mi gittin :salut:

gürsel hani yengeyide götürecektin,niye kıvırdın çok küstüm sana keşke akşam gelseydik valla üzüldük şimdi,

hoşgelmiş arkadaşlarım karataş çıkarması nasıldı resim yokmu resim. yarın dinleriz artık.

arkadaşlar yarin için abimin cafe sini ayarladım bilgilerinize sunuyorum.herkesin haberi vardır herhalde siz yinede duyuruyu yaparsınız

arkadaşlar gezi çok neşeli geçti, emek veren tüm arkadaşlarıma bende çok teşekkür etmek isterim, özelliklede hanımlara:rendeer:
haklarını yemeyelim deyilmi süper güzel bir kısır yapmışlardı:cat:, şalgamımız, yeşilliğimiz, kahkahamız boldu maşallah.darısı bir dahaki gezimize olsun.yolu kısa ama neşesi ve lezzeti bol bir gezi oldu.sağolun:rendeer:
katılamayan arkadaşlarımada ne diyebilirimki, birdahakine olsun

Başta demirgürsel olmak üzere tüm Adana'lı arkadaşların geçmiş bayramını kutlarım

Herkese selam. Geçmiş bayramınız da kutlu olsun. 1 saat önce döndük İstanbul'dan. Foruma da giremedim. Sayfalarca yazılmış. Gezi de yapmışsınız. Yine harikasınız. 9 gündür İstanbul'da bi şeyi farkettim. Acayip özledim hepinizi. Aile gibi olmak. aile olmak bu olsa gerek. Yarın ilk iş tüm yazılanları okumak olacak. İyi geceler diliyorum.

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlarım.işi olan tüm arkadaşlarıma hayırlı işler,bol kazançlar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar