[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldiniz,boğsak gezginleri başlık var resim yok gürselim meraklandırma at şu resimleri,

Arkadaşlar benim bir maruzatım var toplantı çarşamba olursa bu hafta ben katılamıyacağım malum denetleme başlıyor Pt.den perşembeye kadar yokum,sizleride çok özledim sizin için uygun olursa toplaşmayı pazartesi bünü yapalım diyorum,yok olmaz derseniz de kırılmam canınız sağolsun derim 24 aralığı beklerim,tekrar belirtiyorum eğer uygunsa yoksa normal çarşamba yapın siz, bende sonrakine katılırım.

Günaydın Muzaffer'im dün misafirleri Yapraklı koya götürdüm kulaklarınızı çınlattık çok beğendiler Pazar günü Allah izin verirse beraber oluruz bütün arkadaşlara selam yoldan gelecek tüm arkadaşlara hayırlı yolculuklar Allah sağ salim döndürsün.:bounce::bounce::bounce:

sağolasın mustafa abi:) sağ salim gittik geldik.darısı pazara:cat:
fazerrrrrrrrrrrr abim seninde kaçışın yok kendini pazara göre ayarla:rendeer:

hoşgeldiniz,boğsak gezginleri başlık var resim yok gürselim meraklandırma at şu resimleri,

Arkadaşlar benim bir maruzatım var toplantı çarşamba olursa bu hafta ben katılamıyacağım malum denetleme başlıyor Pt.den perşembeye kadar yokum,sizleride çok özledim sizin için uygun olursa toplaşmayı pazartesi bünü yapalım diyorum,yok olmaz derseniz de kırılmam canınız sağolsun derim 24 aralığı beklerim,tekrar belirtiyorum eğer uygunsa yoksa normal çarşamba yapın siz, bende sonrakine katılırım.

benim için problem yok yapabiliriz.

bendende okey:) bencede pazartesi olabilir :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkürler,ilginize alakanıza akideşlerim motordaşlarım

Boğsak fatihleri Adana'mıza hoş geldiniz ,toplantı Pazartesi yapılırsa benim için problem olmaz seve seve uyarız iyi geceler.

tünaydn sevgili dostlarım:rendeer:

bu çarşamba toplaşacagımız yerin adını hatırlayan varmı adam o kadar davet etti gitmezsek ayıp olur bilenler yanlış anlamasın beleş caylarla alakası yok sırf meraktan soruyorum:cherry:

adana mt selamlar arkadaşlar önümüzdeki hafta sinemaya gitmek istiyorum ''arog veya ıssız adam'' filimlerinden bir tanesine gelmek isteyen olursa plan yapalım perşembe günü olursa daha hesaplı olur selamlar

kopyastcjb6.jpg

bu da benim t shirt tasarımım çok sade ise üzerinde oynayabilirim
beğenilerinize sunulur

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,bu pazar,daha önce planlayıpda yağış dolayısı ile gidemediğimiz,karataş gezisi var.karataş'ta kısır yapılacak.bilgilerinize...
buluşma yerimiz : Galeria Migrosun önündeki otopark
buluşma saati : 9,30 (hareket 10,00)

bu çarşamba toplaşacagımız yerin adını hatırlayan varmı adam o kadar davet etti gitmezsek ayıp olur bilenler yanlış anlamasın beleş caylarla alakası yok sırf meraktan soruyorum:cherry:

abi boş verin o adamın dediğini,biz yine muzafferin orada toplaşalım.bu arada çarşamba değil,PAZARTESİ AKŞAMI ARKADAŞLAR...

Son düzenleme:
tünaydn sevgili dostlarım:rendeer:

arkadaşım bilmiyorum ne bahsettiğini ama sayfayı okursan görürsün pazartesi akşam muzaffer abinin mekandayız:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar