[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En son ben kalmışım,Günaydın Adana MT herkeşe hayırlı işler bol kazançlar dilerim,çarşamba nerdeyiz onu belirliyelim

Günaydın arkadaşlar...:)

İso; cumartesi Selim'le işe giderken Polis Okulu kavşağında duruyordun.

Görmedik sanma, bizden bişey kaçmaz :bounce:

Nasıl görünüyordum abi...:bounce::cherry:

Ama selim fark etti dimi beni...:cherry:

mendilmi satıyordu:cherry:

Bu söz bana yapılmış bi hakaret olarak kabul ediyorum ve seni küçük saatte mendil satma duellosuna davet ediyorum..:)

Son düzenleme:
Çarşamba toplantısını ilgi arkadaşlar T-shirt taslak resimlerini yanlarında getirsinlerki bir karara bağlayı yavaş yavş T-sirtlerimizi bastıralım :queen:
Ben, T-shirtimi korumalı olsun istiyorum :p

Sen benden büyüksün,sen daha iyi bilirsin...:queen:

( no coment ):queen:

Çarşmab günü gel, korumalar hakkında bana rapor verirsin :mrgreen:

diğer sayfalardaki muhabbeti biliyorum abicim canım benim yarın hepsi aktarılacaktır :wiinkk: :cherry:

Ben aslında o korumalardan bahsetmedimki, bildiğin koruma istiyorum hani dirseklik omuzluk, sırtlık gibi :pr: ama senin ison rahat durmuyorki hemen başka yere çekiyor :p :mrgreen:

Son düzenleme:
Çarşmab günü gel, korumalar hakkında bana rapor verirsin :mrgreen:

Beni karıştırma,benim işim olmaz öyle şeylerle...:cherry:

Ben aslında o korumalardan bahsetmedimki, bildiğin koruma istiyorum hani dirseklik omuzluk, sırtlık gibi :pr: ama senin ison rahat durmuyorki hemen başka yere çekiyor :p :mrgreen:

Bak bak kıpkırmızı yalan,yalan söylerken kulaklarında kızarmıyor dimi...:p

Hem ben seni yengeye şikayet ediyormuyum,sen ferdayı üzerime salıyorsun...:queen:

Zaten tırsıyorummm...:cherry:

Ay bana bişeyler oluyo....:santa:

Son düzenleme:
muzafferim tişörtlere koruma yapılmayacak direk yanında taşıyacaksın özel güvenlik şirketi ile anlaştık herkese birer koruma verecek kaza anında önce onlar düşecek bizde onların üstüne atlayacağız,tabi koruma sırt üstü düşerse, sende adamın kucağına sırt üstü düşersen yapacak bişey yok :pseni kollarıyla koruyacak:pale:

Yaw bu güvenlik işini kim çıkardı acaba :pr:
Kabak benim başıma patlıyor :silent:

Ben sadece full koruma istiyommmmm :salut:

sevgili arkadaşlar çarşamba günü abim,n cafesini ayarladım sadece bize özel biryer olacak..adresi şöyle..çifte minareden yeni açılan ortopedia hastanesi ile acıbadem hastanelerin hemen arkasındaki emlakbank konutlarından melisa aptmanı arkası ciğu cafe agaçlarda küçük ok işaretlerini takip edebilirseniz görürsünüz hatta baymak işyeride var..saygılarımla

sevgili arkadaşlar çarşamba günü abim,n cafesini ayarladım sadece bize özel biryer olacak..adresi şöyle..çifte minareden yeni açılan ortopedia hastanesi ile acıbadem hastanelerin hemen arkasındaki emlakbank konutlarından melisa aptmanı arkası ciğu cafe agaçlarda küçük ok işaretlerini takip edebilirseniz görürsünüz hatta baymak işyeride var..saygılarımla

İso anladınmı :silent: anlamadıysan birde ben anlatim :pr::pr::pr:

Yaw bu güvenlik işini kim çıkardı acaba :pr:
Kabak benim başıma patlıyor :silent:

Ben sadece full koruma istiyommmmm :salut:

Bende abi,birisi olayı çarptırdı ve kaçtı...( endurocu01 smileysi.. ):cherry:

Anlaştık abi...:)

İso anladınmı :silent: anlamadıysan birde ben anlatim :pr::pr::pr:

Abi Tarif ettiği yeri bilmesem,bu tarifle hayatta bulamam,Allahtan İsmail ustanın eski dükkanının yerini bliyorum...:queen:

kirve ben terfi ettim o zaman:cat: birilerini arıyorsan.:queen:
senin yaptığın çayın tadını başka kimse yakalayamaz şahinim:cat: hem sen artık çipuracı oldun:) gece vakti hayırdır rüyandamı gördün mt yi de kalkıp cevap yazmışsın:p
Günaydın arkadaşlar bu güzel günümüzde hepimize hayırlı işler sağlıklı günler dilerim.Çarşamba akşamıda nereyi uygun görürseniz,benim için önemli olan beraber bir akşam geçirmektir hepinizi seviyorum iyi günler:rendeer:
:cat: mustafa abi duygularımı ifade etmişsin:)
Nasıl görünüyordum abi...:bounce::cherry:
Ama selim fark etti dimi beni...:cherry:
Bu söz bana yapılmış bi hakaret olarak kabul ediyorum ve seni küçük saatte mendil satma duellosuna davet ediyorum..:)
cam silmeyi bekleyen çocuklar gibi duruyormuşsun:p zafer özelden yazdı çok acıdığını söyledi:p :p :queen:

abi ağaçlara okmu çaktın yoksa:p belediyeciler seni yakalamadımı:queen:

İsteyen pasta, börek, yaş pasta, karpuz, kavun, getirebilir :cyclopsan
Getirilen erzaklar itinayla yenir :mrgreen:

cam silmeyi bekleyen çocuklar gibi duruyormuşsun:p zafer özelden yazdı çok acıdığını söyledi:p :p :queen:

Abi motoru görünmez bi yere çektim,elime aldım mendilleri...

Işıklarda bekliyorumm...

Ufukta bi laguna görüldü...

Güneş gibi parlıyoo....

Nasıl bişey bu demeye kalmadan,parlayanın araba değil,arabanın içindeki zafer abi olduğu çözdüm...

Güneş karşıdan vurunca,bizimki ayna görevi görüyo,tabii...:cherry:

Hemen boynumu eğip ,elimlede yüzümü kapatarak uzaklaşmaya çalıştım ama selimin gözünden kaçmamışım....:cherry::queen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yine geyik yine geyik,msnnis yok mu sizin,yoksa ben vereyim,
Muzaffer abi yer anlaşıldı açık ve net olarak iso anladıysa herkes anlamıştır:cherry:isocum yanlış anlama içimizde en küçük sensin tabiki sana yüklenicez,köşker sevdiği deriyi yerden yere vururmuş sende öylesin bizim için

yine geyik yine geyik,msnnis yok mu sizin,yoksa ben vereyim,
Muzaffer abi yer anlaşıldı açık ve net olarak iso anladıysa herkes anlamıştır:cherry:isocum yanlış anlama içimizde en küçük sensin tabiki sana yüklenicez,köşker sevdiği deriyi yerden yere vururmuş sende öylesin bizim için

Bende bigün seninle yaşıt olunca,yerden yere vuracam seni....:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar