G Ü N A Y D I N :rendeer::rendeer::rendeer:
Herkese Hayırlı ve bol kazançlar :cat:
Herkese Hayırlı ve bol kazançlar :cat:
İso; cumartesi Selim'le işe giderken Polis Okulu kavşağında duruyordun.
Görmedik sanma, bizden bişey kaçmaz :bounce:
mendilmi satıyordu:cherry:
Çarşamba toplantısını ilgi arkadaşlar T-shirt taslak resimlerini yanlarında getirsinlerki bir karara bağlayı yavaş yavş T-sirtlerimizi bastıralım :queen:
Ben, T-shirtimi korumalı olsun istiyorum![]()
Ferdada yengenin numarasını istiyo,haber verecekmiş bu koruma mevuzusunu...:cherry:
:silent: niyeki korumalar başka işedemi yarıyor :mrgreen:
:silent: niyeki korumalar başka işedemi yarıyor :mrgreen:
Sen benden büyüksün,sen daha iyi bilirsin...:queen:
( no coment ):queen:
diğer sayfalardaki muhabbeti biliyorum abicim canım benim yarın hepsi aktarılacaktır :wiinkk: :cherry:
Çarşmab günü gel, korumalar hakkında bana rapor verirsin :mrgreen:
Ben aslında o korumalardan bahsetmedimki, bildiğin koruma istiyorum hani dirseklik omuzluk, sırtlık gibir: ama senin ison rahat durmuyorki hemen başka yere çekiyor
:mrgreen:
muzafferim tişörtlere koruma yapılmayacak direk yanında taşıyacaksın özel güvenlik şirketi ile anlaştık herkese birer koruma verecek kaza anında önce onlar düşecek bizde onların üstüne atlayacağız,tabi koruma sırt üstü düşerse, sende adamın kucağına sırt üstü düşersen yapacak bişey yokseni kollarıyla koruyacak
ale:
sevgili arkadaşlar çarşamba günü abim,n cafesini ayarladım sadece bize özel biryer olacak..adresi şöyle..çifte minareden yeni açılan ortopedia hastanesi ile acıbadem hastanelerin hemen arkasındaki emlakbank konutlarından melisa aptmanı arkası ciğu cafe agaçlarda küçük ok işaretlerini takip edebilirseniz görürsünüz hatta baymak işyeride var..saygılarımla
Yaw bu güvenlik işini kim çıkardı acabar:
Kabak benim başıma patlıyor :silent:
Ben sadece full koruma istiyommmmm :salut:
sevgili arkadaşlar çarşamba günü abim,n cafesini ayarladım sadece bize özel biryer olacak..adresi şöyle..çifte minareden yeni açılan ortopedia hastanesi ile acıbadem hastanelerin hemen arkasındaki emlakbank konutlarından melisa aptmanı arkası ciğu cafe agaçlarda küçük ok işaretlerini takip edebilirseniz görürsünüz hatta baymak işyeride var..saygılarımla
İso anladınmı :silent: anlamadıysan birde ben anlatimr:
r:
r:
senin yaptığın çayın tadını başka kimse yakalayamaz şahinim:cat: hem sen artık çipuracı oldunkirve ben terfi ettim o zaman:cat: birilerini arıyorsan.:queen:
:cat: mustafa abi duygularımı ifade etmişsinGünaydın arkadaşlar bu güzel günümüzde hepimize hayırlı işler sağlıklı günler dilerim.Çarşamba akşamıda nereyi uygun görürseniz,benim için önemli olan beraber bir akşam geçirmektir hepinizi seviyorum iyi günler:rendeer:
cam silmeyi bekleyen çocuklar gibi duruyormuşsunNasıl görünüyordum abi...:bounce::cherry:
Ama selim fark etti dimi beni...:cherry:
Bu söz bana yapılmış bi hakaret olarak kabul ediyorum ve seni küçük saatte mendil satma duellosuna davet ediyorum..![]()
cam silmeyi bekleyen çocuklar gibi duruyormuşsunzafer özelden yazdı çok acıdığını söyledi
![]()
:queen:
yine geyik yine geyik,msnnis yok mu sizin,yoksa ben vereyim,
Muzaffer abi yer anlaşıldı açık ve net olarak iso anladıysa herkes anlamıştır:cherry:isocum yanlış anlama içimizde en küçük sensin tabiki sana yüklenicez,köşker sevdiği deriyi yerden yere vururmuş sende öylesin bizim için