[Adana - MT]

gökhan FAZERR nickli abimlede tanış.onun ekibe eleman alınırken prosüdürü var:p illaki hoşgeldin kuyruk düzeltmesi diyor:cherry:sende topcasene biraz çukulata doldur gel en iyisi:mrgreen:

abi işin ucu kuyruğun düzelmesine dayanıosa o kolay hallederiz. canı sağolsun muzaffer abimin :)

[/QUOTE]iso sen bittin.
ilk sazan bendim sanırım diğerleri yazmadığına göre:pr: :queen:[/QUOTE]

yaa işin aslı bende tıkladım ama bizim iş yerini bil.da Websence diee uyuz bi filtre var, neye tıklasam acmıyor :pr: ne çıkıyor merak ettim:silent:

@sarı zambağım aslan kardeşim tabiki ybr motorumu verim, teker yap, stunt yap, hatta depo üstüne çık amutta git ben arkadaşlarımdan motosikletimi esirgemem
@muzafferim isoma balıkçılık bile kar etmiyor adam zehir gibi, bir yerlerden buluyor bişeyler
@FAAAAAZZZZZZEEEEEEEEEERİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMmuzaffer abim nerdesin online olsana ortam tam senlik, motor istemeler teker yapmalar:queen:

Katılıma bak be :thumleft:

muzaffer1968+, efendy_iso+, adanalı+, sarı zambak+, frdndl+, haluka28+, jönysf, zion1+, gokhand+, bonjovi, fuatbmw01

ama yazan ne yazıkki bir iki kişi ::sos::

abilerm benim ..bende bi link var tıkladınmı ona 3 gün tıklamak zorunda kalırlar oysa çıkması çok kolay arzu edenlere verebilirim paylaşım yaparm

yaa işin aslı bende tıkladım ama bizim iş yerini bil.da Websence diee uyuz bi filtre var, neye tıklasam acmıyor :pr: ne çıkıyor merak ettim:silent:
güzel bir site tavsiye ederim:cherry:
Katılıma bak be :thumleft:

muzaffer1968+, efendy_iso+, adanalı+, sarı zambak+, frdndl+, haluka28+, jönysf, zion1+, gokhand+, bonjovi, fuatbmw01

ama yazan ne yazıkki bir iki kişi ::sos::

ayıp oluyor ha biz yazıyoruz ya

neoluyor beylerrr bukatılım niye bukadar fazla maşellah herhalde yeni katılımcıların uguıru olsa gerek:queen:buarada bu sarı zambak arkadaşımız zehir zemberk birine benziyor ateş gibi ortalıgı kavurdu..sen geziye gel SENİ DÖRT GÖZLE BEKLİYOROMMOTORUN YOKSA BENİMLE GELEBİLİRSİN ERCÜ kardeşim

neoluyor beylerrr bukatılım niye bukadar fazla maşellah herhalde yeni katılımcıların uguıru olsa gerek:queen:buarada bu sarı zambak arkadaşımız zehir zemberk birine benziyor ateş gibi ortalıgı kavurdu..sen geziye gel SENİ DÖRT GÖZLE BEKLİYOROMMOTORUN YOKSA BENİMLE GELEBİLİRSİN ERCÜ kardeşim

ne oldu? sevdin galiba ercüyü, hemen artçı olarak kabul ediyorsun :bounce:

hele gelsin bi tanışalım koklaşalım ercüyle belki bize faydalı bir arkadaşımız olur bak şimdiden merak konusu oldu..böyleleri herzaman gerekli bize bak nasılda hareketlilik getirdi sitemize

Bişey dikkatimi çekti,sarı zambak varken birileri yok,birileri varekn sarı zambak yok...:cherry:

Hayatta herşey söylenmez abii...

Kask kadar dilde korur insanı...

Tırsıyorum biliyormuuusuuunnn...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar