ABİLERİM BU LİNKE GİRMEYİN SAKIN DAHA ÖNCELERİ BENİM ARKADAŞIM YAPTI BİLİYORUM BİESPİRİSİ YOK
ne bu şimdi arkadaşım nesin sen :silent:
ABİLERİM BU LİNKE GİRMEYİN SAKIN DAHA ÖNCELERİ BENİM ARKADAŞIM YAPTI BİLİYORUM BİESPİRİSİ YOK
gökhan FAZERR nickli abimlede tanış.onun ekibe eleman alınırken prosüdürü varillaki hoşgeldin kuyruk düzeltmesi diyor:cherry:sende topcasene biraz çukulata doldur gel en iyisi:mrgreen:
ne oluyor burda ::saad:: ağır olun bakalım aile var burda![]()
gürselim, bu senin sazanlığın :mrgreen: hani balıktan anlıyon ya ondandır :mrgreen::mrgreen:
abilerm benim ..bende bi link var tıkladınmı ona 3 gün tıklamak zorunda kalırlar oysa çıkması çok kolay arzu edenlere verebilirim paylaşım yaparm
güzel bir site tavsiye ederim:cherry:yaa işin aslı bende tıkladım ama bizim iş yerini bil.da Websence diee uyuz bi filtre var, neye tıklasam acmıyorr: ne çıkıyor merak ettim:silent:
Katılıma bak be :thumleft:
muzaffer1968+, efendy_iso+, adanalı+, sarı zambak+, frdndl+, haluka28+, jönysf, zion1+, gokhand+, bonjovi, fuatbmw01
ama yazan ne yazıkki bir iki kişi ::sos::
abilerm benim ..bende bi link var tıkladınmı ona 3 gün tıklamak zorunda kalırlar oysa çıkması çok kolay arzu edenlere verebilirim paylaşım yaparm
güzel bir site tavsiye ederim:cherry:
ayıp oluyor ha biz yazıyoruz ya
neoluyor beylerrr bukatılım niye bukadar fazla maşellah herhalde yeni katılımcıların uguıru olsa gerek:queen:buarada bu sarı zambak arkadaşımız zehir zemberk birine benziyor ateş gibi ortalıgı kavurdu..sen geziye gel SENİ DÖRT GÖZLE BEKLİYOROMMOTORUN YOKSA BENİMLE GELEBİLİRSİN ERCÜ kardeşim
Bişey dikkatimi çekti,sarı zambak varken birileri yok,birileri varekn sarı zambak yok...:cherry:
FBI,CIA,MOSSAT,PASSAT,KGS,OGS,OKS çözemez ben çözerimm...:cherry:
Anlıyorum; neyse çıkar kendisi elbet ortaya ben buyum diyeHayatta herşey söylenmez abii...
Kask kadar dilde korur insanı...
Tırsıyorum biliyormuuusuuunnn...:queen: