[Adana - MT]

halukçum bende begendim tebrkler:cat:adaşım muzo benherkesi arkama bindirmem,çok istiyorsan sen tercihini kullanabilir ercü arkadaşı alabilirsin tabiki japonundan kurtulman gerekiyor:queen:

Gel benim artçım ol annem,bakalım bi daha motor görmek isteyecekmisin...:p

sagolasın ismail abim arkanda geziye gelmeme izin verdiğin için teşekkürler..ben kormam abi alışığım böyle şeylere..kuştan korkan darı ekmez abi:bounce:buarada ismim ercüment.kısaltımışı herkez bana ERCÜ der.aranıza katıldıgım için çok mutluyum şimdilik gezilerinizde müsait olan abilerim arkasına binmekten çok mutlu olacagım ilğinizden dolayı teşekkürler sagolasınız:rendeer:

buarada herkese iyi uykular dilerim

bu cümle hiç şık oldumu şimdi....:cherry:

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşlar hepinize merhaba,umarım iyisinizdir bazen hanım veya çocuklar sayfayı açıyor sizde benim bilgisayarın başında olduğumu düşünüyorsunuz haklı olarak,şu anda sizlere birşeyler yazabilmek için öğle yemeğine eve geldim aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş onlarada MT gurubu hayırlı olsun cümleten iyi günler Pazar günü görüşmek üzere.:cherry:

G ÜN C E L L E M E

D U Y U R U

Toplantımızın neticesinde Pazar gezimizi (Eğer hava şartları uygun olursa)
Yapraklı koy tarafınıa gitmeye karar verdik.
Buluşma Noktası: Mola tesisleri
Buluşma ve Hareket Saati : 8:00
Şimdilik Katılımcılar
1-Eşim ve Ben
2-Muzo ve Eşi
3-Bora ve ???
4-Mustafa Abi ve Eşi
5-Turgay Abi ve Eşi
6-Veyis Hoca ve Eşi
7-Ümit ve ???
8-Gürsel ve Eşi
9-Gürsel ve Eşi
10-İso ve Ferda (müstakbel eşi)
11-Haluk hoca ve Eşi
12-Yılmaz usta ve ???
13-Gökhan hocam ve Eşi
14-Gökhand ve ???
15-Sarı zambak
16.....

Listemizi güncelersek eğer Pazar sabaha ona göre bilir ve bekleriz

muzaffer abim benide listeye eklediğin için teşekkürler :rendeer:buarada arkadaşımın mubiletinin işi olabilir eger sizin için uygun olursa geziye katılamıyan abilerimden motoru olanların bana gezi için emanet verme durumu olabilirmi A2 ehliyetim var ve iyi bir motor kullanıcısıyımdır övünmek gibi olmasın

halukçum bende begendim tebrkler:cat:adaşım muzo benherkesi arkama bindirmem,çok istiyorsan sen tercihini kullanabilir ercü arkadaşı alabilirsin tabiki japonundan kurtulman gerekiyor:queen:

sayende japon lakabını yakıştırdın eşime o nedenle artık benden kopamıyor, o nedenle şöyle bir cevap vermem gerekiyor. " Hadi hadi başka kapıya" :p

muzaffer abim benide listeye eklediğin için teşekkürler :rendeer:buarada arkadaşımın mubiletinin işi olabilir eger sizin için uygun olursa geziye katılamıyan abilerimden motoru olanların bana gezi için emanet verme durumu olabilirmi A2 ehliyetim var ve iyi bir motor kullanıcısıyımdır övünmek gibi olmasın

mobylette yatarak sürmediğin sürece benim için fark etmez, yanlız bize yetişebilmen için sen saat 7:00 harket temen gerekir :cat:

Son düzenleme:
abim vallahi mobilete yattıgım zaman beni kimse farkedemez inan bana kafam depoyla koltık arasına öyle bir sklıyorumki bilirsiniz herkes motorun kendi kendine gittiğini zannediyor işşallah gezide kısmet olursa görsel şov yaparm birde motor hareket halindeyken ayakta direksiyon üstünde duruyorum

MAdemki iyi kullanıcısın,o zaman bora abi sana yok demeyecektir eminim...Bi ondan iste bence...:cherry:

abim vallahi mobilete yattıgım zaman beni kimse farkedemez inan bana kafam depoyla koltık arasına öyle bir sklıyorumki bilirsiniz herkes motorun kendi kendine gittiğini zannediyor işşallah gezide kısmet olursa görsel şov yaparm birde motor hareket halindeyken ayakta direksiyon üstünde duruyorum

Mobiletlerin dreksiyonu çok küçük oluyo bildiğim kadarıyla,dikkat et mazallah...:queen:

Düşme diye hani...:cherry:

İSO abim hatta gezilerde motorları park edebilirimde yanlış anlamayın böylelikle her çeşit motorda kullanmış olurum.silerim böyle bir özelligim var.bu işten çok zevk alıyorum

İSO abim hatta gezilerde motorları park edebilirimde yanlış anlamayın böylelikle her çeşit motorda kullanmış olurum.silerim böyle bir özelligim var.bu işten çok zevk alıyorum

Yaw kardeşim utanmıyonmu insanların motorunu istemeye, ben kırmızı ışıktı durunca cam silmek isteyenlerden bıkmışım birde senin gibileri türedi burda :farao:
Git kardeşim sende mobylet MT kur onlarla görüş sen şimdi allah bilir ya kasksızda sürüyorsundur.
Git kardeşim, başka kapıya, yallah yallah :bounce:

MAdemki iyi kullanıcısın,o zaman bora abi sana yok demeyecektir eminim...Bi ondan iste bence...:cherry:

Mobiletlerin dreksiyonu çok küçük oluyo bildiğim kadarıyla,dikkat et mazallah...:queen:

Düşme diye hani...:cherry:

İso, böylelerine yüz verme kardeşim, alacan artçı olarak sonrada tek teker için motorunu isteyecek :bounce:

Son düzenleme:

kardeş...sakın benim motoruma yeltenme asla tanımadıgım insanlara motorumu elletmem benim gibi düşünen gurupta çok arkadaşım var ona göre:pr::pr:

eger sizin için uygun olursa geziye katılamıyan abilerimden motoru olanların bana gezi için emanet verme durumu olabilirmi A2 ehliyetim var ve iyi bir motor kullanıcısıyımdır övünmek gibi olmasın

Sevgili Adana MT ciler şakamı bu :cyclopsan yoksa benim tanımadığım ama sizin eskilerden bi arkadaşınız sizi mi işletiyor :silent:

yaw bu sarı zambak fake mi ..biri birilerini mi işletiyor .nedir olay yaw nasıl bir kumpas bu:silent:

Muzaffer Abi;
bi-iki sayfa öncesinde ben kendi ismimi yazdım gezi listesine, ''önce seni tanımamız gerek bu yüzden çarşambaları gel bi tanışalım eger uygun olursan'' cümlendeki anlam benide ilgilendirdiği için soruyorum, ben bu Carsamba günü gelemedim kendimi tanıştıramadım ama geziye katılmak istiyorum (artçı olarak değil :) ) yukarıdaki cümlene atfen soruyorum bi problem teşkiletmem değil mi ?Gerçi aranızdan tanıştıklarım var, Gürsel abi ve Muzaffer abi referanslarım onlar :cat:
gökhan biz seni tanıdık, tabiki referansım sana.yalnız sen yinede FAZERR nickli abimlede tanış.onun ekibe eleman alınırken prosüdürü var:p illaki hoşgeldin kuyruk düzeltmesi diyor:cherry:sende topcasene biraz çukulata doldur gel en iyisi:mrgreen:
bana sanki fake mişsin gibi geliyor ya hadi bakalım.ajanmısın nesin kardeşim.sen mobiletle gel bakalım hem bi görelim nasıl teker yapabiliyormusun:bounce:
Mutlaka bakmanız gerekiyor,çok ilginç bi motor,ama acayip güzel...:)

http://www.benimsayfam.com/eglence/eglenelim1.asp
iso sen bittin.
ilk sazan bendim sanırım diğerleri yazmadığına göre:pr: :queen:

wayyy süper mişşş :cat:
demek işbirliği ferdacım:pr:
yaw bu sarı zambak fake mi ..biri birilerini mi işletiyor .nedir olay yaw nasıl bir kumpas bu:silent:

bunlar kurtlar vadisi uzantıları cengizim:p

Son düzenleme:
wayyy süper mişşş :cat:

O senin süperliğin şekerimm....:cherry:

ABİLERİM BU LİNKE GİRMEYİN SAKIN DAHA ÖNCELERİ BENİM ARKADAŞIM YAPTI BİLİYORUM BİESPİRİSİ YOK

Senin mobileti arkama bağlar öyle 300 yaparım,bak bi daha kimseyi uyandırabiliyormusun...:cherry:

iso sen bittin.

Yok abi yazmayanlar,şu anda kendinden utanıyorlar...:queen:

Son düzenleme:
O senin süperliğin şekerimm....:cherry:

ne oluyor burda ::saad:: ağır olun bakalım aile var burda :p

gökhan biz seni tanıdık, tabiki referansım sana.yalnız sen yinede FAZERR nickli abimlede tanış.onun ekibe eleman alınırken prosüdürü var:p illaki hoşgeldin kuyruk düzeltmesi diyor:cherry:sende topcasene biraz çukulata doldur gel en iyisi:mrgreen:

bana sanki fake mişsin gibi geliyor ya hadi bakalım.ajanmısın nesin kardeşim.sen mobiletle gel bakalım hem bi görelim nasıl teker yapabiliyormusun:bounce:

iso sen bittin.

demek işbirliği ferdacım:pr:

bunlar kurtlar vadisi uzantıları cengizim:p

gürselim, bu senin sazanlığın :mrgreen: hani balıktan anlıyon ya ondandır :mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
DEMİR GÜRSEL ABİM ..motorun er6 hayırlı olsun abim eger öbür motorun boştaysa bana gezi için verirmisin bak ne şov yaparım onla be abii ters bile giderim en az 10 km ..acayip tekteker yapıyor cbr125 arkadaşımın vardı denedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar