Eeeeeee Sonuç :cyclopsan
DEMİR GÜRSEL ABİM ..motorun er6 hayırlı olsun abim eger öbür motorun boştaysa bana gezi için verirmisin bak ne şov yaparım onla be abii ters bile giderim en az 10 km ..acayip tekteker yapıyor cbr125 arkadaşımın vardı denedim
sevgili veyis hocam,sarı zambak arkadaşımızla benim herhangi bir ilgim yok.niçin benimle topladınız?
Ben tıkladım... Bişey olmadı. Benim sayfam diye bir yer açıldı. O kadar? Hayırdır? Anlamadım vallaha...
ne kadar gözü açıksın be isom.adam mobiletine bindi 180 le kaçtı bile:queen:Bişey dikkatimi çekti,sarı zambak varken birileri yok,birileri varekn sarı zambak yok...:cherry:
ne sonucu hayırdır, toplama çıkarma bilmiyonmu muzafferEeeeeee Sonuç :cyclopsan
Ben tıkladım... Bişey olmadı. Benim sayfam diye bir yer açıldı. O kadar? Hayırdır? Anlamadım vallaha...
Üstadlar neler oluyo yaaaa? Ne düşmesi ne hadi hadisi? alacakaranlık kuşağı mı bu? Bir link verdi iso tıkladım. Benim Sayfam diye bir yer açıldı. Bunda şaşırtıcı veya heyecan verici ne var anlamadım.Bilmece gibisiniz be üstadlar...
ne bu şimdi arkadaşım nesin sen :silent:
hadi hadi doktorum...:queen:
Nedir muzaffer hocam? Vallaha anlamadım.![]()
Bende anlamadım hocam....:queen:
lütfen kızma be ablacım.motorumuz emanet mobilet diye beni hor görme.ah şu fakirlik.gönül isterki honda/suzuki miz olsun ama ne yapalım ekonomik kriz bizide vurdu.emin ol işe bile gidip gelirken dolmuş paralarını biriktirmek için yürüyorum.allah izin verirse yakın zamanda (2014)motorun kıralını çekecem ozaman şu mobilketten kurtulacam.sizinde parasal desteğinizi beklerim.adana MT nin ne kadar ve iyi insanlarla dolu bir gurup olduğunu biliyorum.desteğinizi benden esirgemeğin saygılar ablacım.
evvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
yeni bir üyemiz daha geliyor hadi hayırlı olsun![]()
sevgili arkadaşım ercücüğüm,bence sen hiç bu siteye bulaşma.zaten adamlar kuyruk doğrulmaktan,kimseye yardım edecek durumda değiller.kendi başının çaresine bak.çabuk motora sahip olmak istiyorsan git sayısal/altılı filan oyna.ya herro ya merro.bi bakmışsın ki hayalindeki motora kavuştun yada 2038 i beklersin.
Gürsel abi seninde Bora abiden aşağı kalır bi yanın yok hafiyelikteethemhan arkadaşı hemen yakalamışsın aşagıda
![]()
Arkadaşlar ethemhan isimli arkadaşı ben tanıyorum,müşterim,bende metehan zannediyordum şans eseri motor muhabbeti yaparken öğrendim çok şaşırdımm...
Ama arkadaş yazmıyor...