[Adana - MT]

Fazerr + Sarı zambak = 2M
Fazerr - Sarı zambak = 0
sarı zambak= ?

İpucu ? az sonra!! evvet ve aşağıda!

DEMİR GÜRSEL ABİM ..motorun er6 hayırlı olsun abim eger öbür motorun boştaysa bana gezi için verirmisin bak ne şov yaparım onla be abii ters bile giderim en az 10 km ..acayip tekteker yapıyor cbr125 arkadaşımın vardı denedim

Son düzenleme:
sevgili veyis hocam,sarı zambak arkadaşımızla benim herhangi bir ilgim yok.niçin benimle topladınız?

Ben tıkladım... Bişey olmadı. Benim sayfam diye bir yer açıldı. O kadar? Hayırdır? Anlamadım vallaha...

sevgili veyis hocam,sarı zambak arkadaşımızla benim herhangi bir ilgim yok.niçin benimle topladınız?

Kusura bakma Muzaffer kardeşim. Senin olacağını düşündüğüm o kadar çok ip ucu vardı ki! Ama sanırım yanılmışım özür dilerim. Selamlar.

arkadaşlar,sarı zambakla beni birbirimize karıştırmayın.alınıyoru.geldi geleli ortalığı karıştırıyor zaten.en kısa zamanda gezi olmasını istiyorum ki şu zatla tanışayım.

Ben tıkladım... Bişey olmadı. Benim sayfam diye bir yer açıldı. O kadar? Hayırdır? Anlamadım vallaha...

hadi hadi doktorum...:queen:

Son düzenleme:
Bişey dikkatimi çekti,sarı zambak varken birileri yok,birileri varekn sarı zambak yok...:cherry:
ne kadar gözü açıksın be isom.adam mobiletine bindi 180 le kaçtı bile:queen:
Eeeeeee Sonuç :cyclopsan
ne sonucu hayırdır, toplama çıkarma bilmiyonmu muzaffer:p işlem yapılmış sonucuda sen bul:queen:

hadi be gökhanım ben düşmedim, sazan deyilim rolü yapma:mrgreen:

mehmet soysaraç hoşgeldin

Son düzenleme:
Üstadlar neler oluyo yaaaa? Ne düşmesi ne hadi hadisi? alacakaranlık kuşağı mı bu? Bir link verdi iso tıkladım. Benim Sayfam diye bir yer açıldı. Bunda şaşırtıcı veya heyecan verici ne var anlamadım. :) Bilmece gibisiniz be üstadlar...

Üstadlar neler oluyo yaaaa? Ne düşmesi ne hadi hadisi? alacakaranlık kuşağı mı bu? Bir link verdi iso tıkladım. Benim Sayfam diye bir yer açıldı. Bunda şaşırtıcı veya heyecan verici ne var anlamadım. :) Bilmece gibisiniz be üstadlar...

Abi bide beni düşün bende tıkaldım ama şirketin fitresi girdi göremedim ne olduğunuda, bu link üzerine bi dünya laf yazıldı, ve ben her bişeyden bi haberim:thumright ama linki kaydetttim eve gidicen bakıcam nedir bu yaff:queen:

ne bu şimdi arkadaşım nesin sen :silent:

lütfen kızma be ablacım.motorumuz emanet mobilet diye beni hor görme.ah şu fakirlik.gönül isterki honda/suzuki miz olsun ama ne yapalım ekonomik kriz bizide vurdu.emin ol işe bile gidip gelirken dolmuş paralarını biriktirmek için yürüyorum.allah izin verirse yakın zamanda (2014)motorun kıralını çekecem ozaman şu mobilketten kurtulacam.sizinde parasal desteğinizi beklerim.adana MT nin ne kadar ve iyi insanlarla dolu bir gurup olduğunu biliyorum.desteğinizi benden esirgemeğin saygılar ablacım.

lütfen kızma be ablacım.motorumuz emanet mobilet diye beni hor görme.ah şu fakirlik.gönül isterki honda/suzuki miz olsun ama ne yapalım ekonomik kriz bizide vurdu.emin ol işe bile gidip gelirken dolmuş paralarını biriktirmek için yürüyorum.allah izin verirse yakın zamanda (2014)motorun kıralını çekecem ozaman şu mobilketten kurtulacam.sizinde parasal desteğinizi beklerim.adana MT nin ne kadar ve iyi insanlarla dolu bir gurup olduğunu biliyorum.desteğinizi benden esirgemeğin saygılar ablacım.

sevgili arkadaşım ercücüğüm,bence sen hiç bu siteye bulaşma.zaten adamlar kuyruk doğrulmaktan,kimseye yardım edecek durumda değiller.kendi başının çaresine bak.çabuk motora sahip olmak istiyorsan git sayısal/altılı filan oyna.ya herro ya merro.bi bakmışsın ki hayalindeki motora kavuştun yada 2038 i beklersin.

sevgili arkadaşım ercücüğüm,bence sen hiç bu siteye bulaşma.zaten adamlar kuyruk doğrulmaktan,kimseye yardım edecek durumda değiller.kendi başının çaresine bak.çabuk motora sahip olmak istiyorsan git sayısal/altılı filan oyna.ya herro ya merro.bi bakmışsın ki hayalindeki motora kavuştun yada 2038 i beklersin.

abi bu haftaki numaraları söylede bende oynıyim:cherry:

Arkadaşlar ethemhan isimli arkadaşı ben tanıyorum,müşterim,bende metehan zannediyordum şans eseri motor muhabbeti yaparken öğrendim çok şaşırdımm...

Ama arkadaş yazmıyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar