[Adana - MT]

Bana güven; yağar dedim mi yağar.

Bu arada Sayısal rakamlarını açıklıyorum: 1-4-14-23-26-31 :mrgreen:

Muhakkak oyna

evet 1-23-26 banko ama 41-48 olma ihtimali fazla nemli havalarda rakamsal olarak fazla alan kaplayan karekterler yoğunluktan daha aşağıda kaldığı bilimsel denylerle açıklanmış

yarın ben yokum herkes biliyordur umarım ne yapacağımı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hava iyi olursa bizimde gelme durumumuz var herkese iyi akşamlar

hava iyi olmayacak. çok mu kehanetimsi oldu????

yarın salbaş tarafında havacıların festivali vardı; paraşüt, maket uçak, piknik; vs. vs. onlarda hava muhalefeti nedeniyle organizasyonlarını iptal ettiler.

hava iyi olmayacak. çok mu kehanetimsi oldu????

yarın salbaş tarafında havacıların festivali vardı; paraşüt, maket uçak, piknik; vs. vs. onlarda hava muhalefeti nedeniyle organizasyonlarını iptal ettiler.

kardeş avatarındaki resime bakılırsa kehanet senin göbek adımış gibi duruyor

Son düzenleme:
yunanistan meteoroliji sitesine girdik %70 yağmur deniliyor 15:50 itibari ile,diğer zamanlar parçalı bulutlu yani saat 4 e kadar bişey yok ondan sonra yağmur ben demiyorum yunan metosu diyor,diyeceksiniz ki ne alaka eski denizciyiz ya gemideyken yunan meteosundan alırdık hava raporunu hiç şaşmazdı o yüzden diyorum iyi akşamlar

Son düzenleme:
yunanistan meteoroliji sitesine girdik %70 yağmur deniliyor 15:50 itibari ile,diğer zamanlar parçalı bulutlu yani saat 4 e kadar bişey yok ondan sonra yağmur ben demiyorum yunan metosu diyor,diyeceksiniz ki ne alaka eski denizciyiz ya gemideyken yunan meteosundan alırdık hava raporunu hiç şaşmazdı o yüzden diyorum iyi akşamlar

Hadi ya :cyclopsan

Ağzından bal akıyor cengizim :cat: :rendeer:

Arkadaşlar ben şimdi balkondan baktım. Yarın hava inşallah güzel olacak. Ama öğleden sonra erken dönelim. Bizim metoroloji bu işten anlamıyor! Buluşma saat 10:00'da ve Galeryada mı? Galeryanın çok derinlerine gitmeyelim!! Aski kavşağından galeryaya döner dönmez oradaki boş alanda olalım. Selamlar ve iyi geceler. Rahat uyuyun!

ya zaferim senden başka okumuyan yok,okumaya niyetin yoksa kaportacıda yada tornacıda falan çalış,yarın saat 10:00 da galleriya mc donalds arkası buluşma yeri imiş duyurulur.Zafer bunuda okuyamıyorsan senin niyetin gelmek değil,bahane üretmek

arkadaşlar yarın hava iyi olacağa benziyor. yarın 9.00 da galleriada buluşmak üzere. herkeze iyi geceler.:rendeer:

ya zaferim senden başka okumuyan yok,okumaya niyetin yoksa kaportacıda yada tornacıda falan çalış,yarın saat 10:00 da galleriya mc donalds arkası buluşma yeri imiş duyurulur.Zafer bunuda okuyamıyorsan senin niyetin gelmek değil,bahane üretmek

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Şimdiki aklım olsa okurmuydum hiç...

Senin yazdığını değil Ahmet'in mesajındaki tabloyu okuyamadım.

Gelme niyetinde değilim, size iyi ıslanmalar.

Mersin İl Temsilcisi
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Şimdiki aklım olsa okurmuydum hiç...

Senin yazdığını değil Ahmet'in mesajındaki tabloyu okuyamadım.

Gelme niyetinde değilim, size iyi ıslanmalar.

tatlı su motorcusu seniiiii
abi madem kuru ve düz zemin tercih edecen, sat gs650 yi al bi race :p

Allah hepinizi korusun abilerim, kardeşlerim. dikkatli olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar