[Adana - MT]

Adaşım muzaffer pastaneyle görüşmüş olup, gerekenleri söylemiştir. Detay bilgiler adaşımda :bounce:

Ben gelmem...

Biz pastane motorcusumuyuzz...

Gece gündüz mekandayım zaten,izin günümde yine mekan hiç çekilmez...:p

arkadaşlar bence denemekte fayda var ozaman renginde buluşalım diyorum

Ben gelmem...

Biz pastane motorcusumuyuzz...

Gece gündüz mekandayım zaten,izin günümde yine mekan hiç çekilmez...:p

sende akşam geliyor ve sende pastane motorcusu oluyorsun okadar..yoksa zincirspry alamazsın onagöre

Son düzenleme:
Arkadaşlar, şu an itibariyle hava kapalı gibi görünüyor. Ben ademe de rengine de OK diyorum. Ama rengin tam olarak nerede bilmiyorum.

Adana İl Temsilcisi
veyis hocam bende diyorum ki,şuan mt de olmayan arkadaşlarımız var.adem diye biliyorlar.önce ademin oraya gidelim,oradan pastaneye gidelim.bu saatten sonra bilgilendirmek çok zor herkesi.

veyis hocam bende diyorum ki,şuan mt de olmayan arkadaşlarımız var.adem diye biliyorlar.önce ademin oraya gidelim,oradan pastaneye gidelim.bu saatten sonra bilgilendirmek çok zor herkesi.

en doğrusunu söylemişsin bora abi:cat:
biraz rahatsız gibiyim, iyi hissedersem akşam görüşmek dileğimle:bounce:

Arkadaşlar, şu an itibariyle hava kapalı gibi görünüyor. Ben ademe de rengine de OK diyorum. Ama rengin tam olarak nerede bilmiyorum.

Size şöyle tarif edim, Süleyman demirel blv. sonunda (TRT binasına doğru)göbekten düz devam ediyorsunuz BurgerKing göreceksiniz biraz ileride sağda (yaklaşık 200mt) Rengin pastanese ( Camiye varmadan ) :cat:
Ancak bu kadar tarif edebildim.

Ben eşimle pasatnede olacam:cat: Görüşmek üzere :bounce:

Son düzenleme:
Size şöyle tarif edim, Süleyman demirel blv. sonunda (TRT binasına doğru)göbekten düz devam ediyorsunuz BurgerKing göreceksiniz biraz ileride sağda (yaklaşık 200mt) Rengin pastanese ( Camiye varmadan ) :cat:

O zaman TÖ'de değil bu pastane. YAni doğrumu anladım: Ben ruh sağlığı tarafından gelecem. TÖ den gelince Şehzade caminin oradan sola dönüp SD bulvarına doğru giderken camiden az ileride mi?

O zaman TÖ'de değil bu pastane. YAni doğrumu anladım: Ben ruh sağlığı tarafından gelecem. TÖ den gelince Şehzade caminin oradan sola dönüp SD bulvarına doğru giderken camiden az ileride mi?

evet hocam, aynen öyle :cat:

::blushani romantizmde var yani ::biggrinn

:joker: :joker: :joker: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim Muzaffer kardeş.

Yalnız Ademin oraya gidip te "yaw burası da iyi boşverin Rengini" denirse n'olacak? Bir de saat kaçta buluşacağız? Özledim herkesi!

Rengin pastanesinin sahibine bu şekilde tarif et,adam kendi mekanını bulamaz vallaaa...:queen:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende, gelirse Muzaffer ve Turgaylarla beraber Rengine geliyoruz.Görüşmek dileğiyle.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adana MT iyi geceler,yine keyifli bir ortam sıcak insanlar ve sıcak çay daha ne istenirki herkese teşekkürler,ben şimdiden top case araştırmaya başlıyorum cbx için kısmetse cumartesi alıp direk izzet ustamın oraya ucuz yollu olanlar tercihimdir önerisi ve teklifi olana açığım şimdiden teşekkürler,herkese tekrardan iyi geceler

Günaydın Adana MT nin elit insanları,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar