[Adana - MT]

Bora bey, çamlık'ın ortamı bize uyar mı? Yani hiç inceleme yaptın mı? Gidip te pişman olmayalım sonra. Selamlar.

Adana İl Temsilcisi
valla hocam gitmedim,gidemedim.bu akşam gider konuşuruz.adamda kalabalığı görünce etkilenir.bizde bastırırız diyorum.

Bora hocam. Bu çamlık için Beyazevler otoban kavşağından bi tarif yapar mısın? Başka hiçbir nirengi noktam yok. Ona göre bi tarif Allah rızası için...

Muzaffer hocam sanırım bulabilirim. Eski yerde buluşmaya gerek yok. Çamlıkta görüşürüz. Bu arada herkesin bu Çamlık olayından haberi var mı?

Ooooooooo sayın öğretmenim. GV 650 çok şık motor. lady Deauville'den bile hoş duruyo. :))) Onun kuyruğu zor düzelir. :)))) Ulan yamyamlık kanımda var. Hemen olayı kullanmaya çalışıyo kafam di mi?:p

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,son kez yazıyorum.ondan sonra vay benim haberim yoktu,vay ben duymadım demeyin.bu akşam,beyazevlerdeki çamlığın içindeki çamlık kafeye geliyorsunuz:queen:

Gideceğiniz yeri anlamak için CIA'de görev yapmak lazım bu ne ya,buluşmamı yapıyoz bankamı soyuyoz,heryer herşey şifre,Motorcu adamın çamlıkta ne işi var...:D

o zaman niye hiç birşey anlamıyorsun :silent: :pr:

Argadaşımmm öyle dik dik konuşma benle,anlarım yada anlamam saanek....:pr::p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar