benım adana mt ye ozellıle hanımlara uyarsa bı onerım olcak..çarsamab gunu toplanma bolgemızde ıftar yapmak..yemekler hanım mtcılerımız tarafından evde hazırlanıp getırılse plastık tabak canakla orda dagıtım yapılsa, muhabbet artı ıftar yapsak, sıcak bı cayın ardından....tabıkıde kuyrukcular..ordan hep beraber bı madoda kuruk duzeltmeye) sıra kımdeydı pardon
).teklıfıme olur verenler ???
muzffaer abı ısterım ama acım ya nerde turlıcaz
Süper fikir. Eve gideyim de bizim hanıma haber uçurayım. Bakalım neler yapabilecek?
Hocam bir de şu kuyruk olayını Motorlara göre yapsak.))) Malum Deauville kuyruğu kolay doğrulmaz.
hoop hooooop.noluyoruz öyle MADO-ÖZSÜT felan.bici abi bici.en iyisi valla.:cat:kuyruğun raconunu bozmayın!!!
muzaffer abı dıkkat et sırayı sana vermesın bora abı)..
neyle abi sandaletlemibeylerrrr ..hadi uyanın şehir turuna varmısınz
:queen:Hocam bir de şu kuyruk olayını Motorlara göre yapsak.))) Malum Deauville kuyruğu kolay doğrulmaz.
yörü len, hani benide alıyordunuznolmuş b urada yaw yemekler felan güzel fikir:rendeer:
abi banada varmı:mrgreen:doktorum dogrusun olmazsa yemekten..sonra özsütte..dondurmalı tavuk göğsüne ne demeli ..:bounce:
aslan gibi motora biniyon abi öyle biciyle doğrulurmuhoop hooooop.noluyoruz öyle MADO-ÖZSÜT felan.bici abi bici.en iyisi valla.:cat:kuyruğun raconunu bozmayın!!!
hiçte sağlıkla kalmadık sencerim.antep usulü balcan kebabına rest çektim sen gelip beni alacan diyesebgili Adana MT, gügün göstermiş olduğunuz misafirperverlikten ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum... inşallah sizleri de tekrar bekliyorum Mersin'e
sağlıcakla kalın![]()