[Adana - MT]

benım adana mt ye ozellıle hanımlara uyarsa bı onerım olcak..çarsamab gunu toplanma bolgemızde ıftar yapmak..yemekler hanım mtcılerımız tarafından evde hazırlanıp getırılse plastık tabak canakla orda dagıtım yapılsa, muhabbet artı ıftar yapsak, sıcak bı cayın ardından....tabıkıde kuyrukcular..ordan hep beraber bı madoda kuruk duzeltmeye:)) sıra kımdeydı pardon:)).teklıfıme olur verenler ???

muzffaer abı ısterım ama acım ya nerde turlıcaz

Son düzenleme:
tamam ben bir tepsi fırında yapılmış kapama (tavuklu pilav dehşet bişey )getirrim ama önce annemi kandırmam gerek çünkü o çok güzel yapıyor

anne mtcılerı unutmusuz onlardanda destek ... ramazan bıtmeden ..nerde katılımcılar.menuyu burdan olsuturalım aynı yemekler olmasın sonra:))

benım adana mt ye ozellıle hanımlara uyarsa bı onerım olcak..çarsamab gunu toplanma bolgemızde ıftar yapmak..yemekler hanım mtcılerımız tarafından evde hazırlanıp getırılse plastık tabak canakla orda dagıtım yapılsa, muhabbet artı ıftar yapsak, sıcak bı cayın ardından....tabıkıde kuyrukcular..ordan hep beraber bı madoda kuruk duzeltmeye:)) sıra kımdeydı pardon:)).teklıfıme olur verenler ???

muzffaer abı ısterım ama acım ya nerde turlıcaz

ben. hem hasta ..hem aç ..hemde orucum fikrin güzel ben herşeye uyarm..isterseniz saat 3.gibi sa:bounce:hilde buluşalımm

kuyrukçu BORA onagöre

Son düzenleme:
Süper fikir. Eve gideyim de bizim hanıma haber uçurayım. Bakalım neler yapabilecek? :)

Hocam bir de şu kuyruk olayını Motorlara göre yapsak. :)))) Malum Deauville kuyruğu kolay doğrulmaz.

Son düzenleme:
Süper fikir. Eve gideyim de bizim hanıma haber uçurayım. Bakalım neler yapabilecek? :)

Hocam bir de şu kuyruk olayını Motorlara göre yapsak. :)))) Malum Deauville kuyruğu kolay doğrulmaz.

doktorum dogrusun olmazsa yemekten..sonra özsütte..dondurmalı tavuk göğsüne ne demeli ..:bounce:

hatta şöylede yaparız tüm yemekleri bir yerde toplarız 5 yıldızlı otellerdeki gibi açık menü yaparız isteyen istediği yemekten alır

Adana İl Temsilcisi
hoop hooooop.noluyoruz öyle MADO-ÖZSÜT felan.bici abi bici.en iyisi valla.:cat:kuyruğun raconunu bozmayın!!!

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
arkadaş gidin MADO'ya-ÖZSÜT'e ne istiyorsanız yiyin gelin.ben sizi bicide bekliyorum.:queen::queen::queen:

Mersin İl Temsilcisi
sebgili Adana MT, gügün göstermiş olduğunuz misafirperverlikten ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum... inşallah sizleri de tekrar bekliyorum Mersin'e

sağlıcakla kalın ;)

beylerrrr ..hadi uyanın şehir turuna varmısınz
neyle abi sandaletlemi:p
:queen:
nolmuş b urada yaw yemekler felan güzel fikir:rendeer:
yörü len, hani benide alıyordunuz:pr:ama genede :rendeer:
doktorum dogrusun olmazsa yemekten..sonra özsütte..dondurmalı tavuk göğsüne ne demeli ..:bounce:
abi banada varmı:mrgreen:
hoop hooooop.noluyoruz öyle MADO-ÖZSÜT felan.bici abi bici.en iyisi valla.:cat:kuyruğun raconunu bozmayın!!!
aslan gibi motora biniyon abi öyle biciyle doğrulurmu
sebgili Adana MT, gügün göstermiş olduğunuz misafirperverlikten ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum... inşallah sizleri de tekrar bekliyorum Mersin'e

sağlıcakla kalın ;)
hiçte sağlıkla kalmadık sencerim.antep usulü balcan kebabına rest çektim sen gelip beni alacan diye

çarşamba günkü toplantıdan bende kalan resimler:)
esra hanımın artçısı zafer beyle 1200 bmw testi

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
ah be abim, nere gittiğimizi bileydim ilk başta... arkadaşlarla da proğram yapmadan hareket ettik ama ;( off yaaa...
özür abi özür...

açık büfe usulü iftar müthiş bir fikir. üstelik yüzde 100 doğal. hatta ben ne getireceğimi bile yazıyorum hatta menü şeklinde yazıyorum herkes altına eklesin.

MENÜ.................
Haluk= Makarna salatası

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar