[Adana - MT]

yaf mali adam 2 aydır devil le yatıp kalkıyor gs alacak olsaydı devil almazdı karıştırmayın artıkın almış helal ossun güle güle kullansın
abi bişi demedik..Alternatif olarak motordaki son noktamı belirttim:)
allah,sevgili dostlarımın gönüllerindeki; HONDA vfr 800 / HONDA varadero 1000 / ducati-monster / hyosung-gv 650 / BMW 1200 gs'i versin inşallah.

bora abi ağzından bal damlıyo ha :p

@bora abime yakışır böyle kalite makinalar:)
abim benim hayırlı olsun, güle güle bin

erken gelen çayı içermi:mrgreen:

Son düzenleme:
@bora abime yakışır böyle kalite makinalar:)
abim benim hayırlı olsun, güle güle bin

erken gelen çayı içermi:mrgreen:

erken gelen çayı içermi:mrgreen:[/QUOTE]

ne çayı kardeşim :pale:İYİ BEEE. KUYRUK DOĞRLTMA ÇAYLAMI DÜZELECEK..yemezler kardeşim :bounce: bizler adananın en iyi kuyruk doğrultanlrıyız....benim. ve benim gibi düşünen arkadaşlarımın işçilikleri okadar ucuz degil onagöre haaa:bounce::queen:

ne çayı kardeşim :pale:İYİ BEEE. KUYRUK DOĞRLTMA ÇAYLAMI DÜZELECEK..yemezler kardeşim :bounce: bizler adananın en iyi kuyruk doğrultanlrıyız....benim. ve benim gibi düşünen arkadaşlarımın işçilikleri okadar ucuz degil onagöre haaa:bounce::queen:

abi dur adamları yeni motor aldıklarına pişman etmeyelim:mrgreen:
sonra kimse motor yenilemez ona göre:)

sitede dağılma var:mrgreen: alıntıları gösteremiyor

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
adana mt bici buluşması çok güzel bir toplaşmayla geride kaldı,öncelikle çelikgürsel ve ailesine bana göstermiş oldukları yakınlıktan dolayı çok teşekkür ederim,ayırdıkları zamana ve evlerindeki muhteşem konukseverliğine minnetttarım eksik olmasınlar kendi evim gibi rahat ettim allah gönüllerine göre versin.süreyya kardeş zahmetlerin için sağol.resimlere gelince çokhoştu buyurun.

CIMG0643.jpg

CIMG0644.jpg

CIMG0645.jpg

CIMG0646.jpg

CIMG0647.jpg

CIMG0648.jpg

CIMG0649.jpg

CIMG0651.jpg

CIMG0652.jpg

CIMG0655.jpg

CIMG0656.jpg

CIMG0657.jpg

CIMG0658.jpg

CIMG0659.jpg

CIMG0660.jpg

CIMG0661.jpg

CIMG0662.jpg
ü

CIMG0663.jpg

CIMG0664.jpg

CIMG0665.jpg

CIMG0666.jpg

CIMG0667.jpg

CIMG0669.jpg

CIMG0670.jpg

CIMG0671.jpg

CIMG0672.jpg

CIMG0673.jpg

CIMG0674.jpg

CIMG0675.jpg

CIMG0676.jpg

CIMG0677.jpg

CIMG0678.jpg

CIMG0679.jpg

CIMG0680.jpg

CIMG0681.jpg

CIMG0682.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adana MT günaydıııın
Akşamki bici toplantısı her zamanki gibi muhteşemdi ama güzel olan bişey daha vardı yolların duayeni sevgili Ümmet abimiz bizi onurlandırdı gecemize ayrı bir renk kattı,kendisiyle tanışmak sohbet etmek büyük keyif verdi hepimize, Gürsel kardeşimizede teşekkürler ümmet abimizi Adana Mt ye yakışır şekilde ağırladığı için,katılan emeği geçen herkese teşekkürler.....Bu arada kuyruk düzeltme hala devam ediyor

Adana MT günaydıııın
Akşamki bici toplantısı her zamanki gibi muhteşemdi ama güzel olan bişey daha vardı yolların duayeni sevgili Ümmet abimiz bizi onurlandırdı gecemize ayrı bir renk kattı,kendisiyle tanışmak sohbet etmek büyük keyif verdi hepimize, Gürsel kardeşimizede teşekkürler ümmet abimizi Adana Mt ye yakışır şekilde ağırladığı için,katılan emeği geçen herkese teşekkürler.....Bu arada kuyruk düzeltme hala devam ediyor

bende demirgürsel kardeşime DEGERLİ ÜMMET ABİMİZE GÖSTERMİŞ OLDUGU MİSAFİRPERVERLİĞİNE ŞAHSIM ADAIMA TEŞEKKÜR EDERİM:rendeer:gerçekten ÜMMET.abimle tanışmam beni çok memnun etti çok degerli bir abimiz buyüzden onun adana mt de rahat etmesi onun GÜZELLİĞİNDEN KAYNAKLANDIGI KANAGATİNDEYİM ..bizi onurlandırdıgı için kendisine teşekkür ederizz:rendeer:

evvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttt:queen:
akşamki toplantı gerçekten çok güzel oldu.
ÜMMET ABİM tekrardan hoşgelmiş diyim bende, sanırım şu yazdığım saatlerde yola çıkacak.sağolsun gecemize renk kattı, çok tatlı iyi bir insan:rendeer:
arada bir gezi yazılarımın sonundada söylerim ama tekrar söylemek geldi içimden
ADANA MT SİZİ SEVİYORUM
yeni katılan arkadaşlarımızda hoşgelmişler.

gerçekten çok güzel bir toplantıydı. çünkü hem ümmet abi bizimleydi. hemde çok iyi bir katılım vardı.

Gürsel üstadım... İnternetin hayırlı uğurlu olsun. Avatarında ne de güzel gülümsemişsin.:) Her zamanki gibi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar