[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
hoş geldiniz.sanırım sizi tanıyorum,hatta karşılaştık bile tahmin ediyorum.yerinizi biliyorum ziyaretinize gelirim yakında.sevgilerimle.

akşamları bici yemeye abim her çarşamba saat 8.de sahildeki son virajda ailecek sende gelirsin

Son düzenleme:
ya adaşım hemen girdin siteye taaa istanbulda haaa...belen resimlerin yükledim bakabilirsin

öncelikle saol ama çarşambalardan benim haberim yok valla:):)
abi bici bahanesiyle çarşamba günleri menderes bulvarının sonunda biraraya geliyoruz.artık sabit buluşma sohbet yerimiz oldu:) hem orada pazar günü için fikri olanlar fikrini sunuyor, herkese uyuyorsa tamam diyoruz pazar gelince yola çıkıyoruz
ooooo bayım sen yaşıyonmu, ramazan girdi gireli ses soluk çıkmıyopr senden:mrgreen:

oooooooooo muzafferim
gündüz gezmesi yormamış sanırım, bizsiz olunca daha tempolu daha kısa sürüyor mesafeler ondandır sanırım:farao:

ya adaşım hemen girdin siteye taaa istanbulda haaa...belen resimlerin yükledim bakabilirsin

adaşım onun için girmiştim ama internet o kadar yavaşki resimleri açmıyor, artık adanaya dönünce bakarım. şimdiden eline sağlık eminmki aleyimde atıp tutmuşsundur :p:mrgreen:

ADana mt'li sevgili dostlar ,szilere deli bi stem var,böyle bi organizasyona organize olup,gelemediğiniz için,yazık diyolar,adana mt tırtmış diyolar,benim çok zoruma giitti ama savunulacak bi yanınızıda görmedim hani:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar