[Adana - MT]

yaw akşam ben de gelemedim üzerime bir halsizlik çöktü yerimden kalkamadım uyuyu vermişim gözümü açtıgımda sabah olmuştu bile :silent:
l m sory

yaw akşam ben de gelemedim üzerime bir halsizlik çöktü yerimden kalkamadım uyuyu vermişim gözümü açtıgımda sabah olmuştu bile :silent:
l m sory

bi daha olmasın, artık sana bi ceza kesecez :p

dün akşam adnan mendereste bir devriyeye çıktım.gördüm ki bazı arkadaşlar,çarşamba bicisine antrenman yapıyorlar...........

antreman değildiki o nargile içiyordum ama bi arkadaş vardıki, çekirdek yeme yarşına katılacam diye paso çekirdek yiyordu :mrgreen:

selam siz benim tanıdığım ersoy'musunuz acaba

senin tanıdığın hangisiki :silent:

Son düzenleme:
ismail bu hafta işlerini ayarlayamadığı için bizde gelemedik :pale:
aslında geldikde 12 yi geçiyodu bora abi gürsel abi ve ümiti giderken yakaladık diğerleri erken kaçmışş ayak üstü muhabbet ettik :)
şimdi biz cezalı olmuyoz demi muzaffer abii :silent:
geldik sonuçta ama siz yoktunuz o ayrıııı :cherry:

Adana İl Temsilcisi
ahmet,özdenler geldi akşam.amaaa onlar öyle demiyor senin için ?

ismail bu hafta işlerini ayarlayamadığı için bizde gelemedik :pale:
aslında geldikde 12 yi geçiyodu bora abi gürsel abi ve ümiti giderken yakaladık diğerleri erken kaçmışş ayak üstü muhabbet ettik :)
şimdi biz cezalı olmuyoz demi muzaffer abii :silent:
geldik sonuçta ama siz yoktunuz o ayrıııı :cherry:

neyseki sizin geldiğinizde birileri varmış o nedenle siz cezalı değilsiniz :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar anasayfada okudunuz mu bilmem,BURCU kaza geçirmiş ve köprücük kemiği kırılmış.:pale:

konuştum abi burcuyla daha doğrusu pek konuşamadık acı çekiyodu duyduğum kadarıyla oturamıyomuş yatamıyomuş ayaktaymış yaa
kadın önüne kırmış arabayı ondan olmuş ufak tefekde çizikleri varmış

çok çok çok geçmiş olsun tekrar burcu cum :rendeer:

bi daha olmasın, artık sana bi ceza kesecez :p

antreman değildiki o nargile içiyordum ama bi arkadaş vardıki, çekirdek yeme yarşına katılacam diye paso çekirdek yiyordu :mrgreen:

senin tanıdığın hangisiki :silent:

anayasa mahkemesinin verdigi karara saygı duymak lazımmış:p bu yolar benim basar gecerim cezam neyse çekerim :p

arkadaşlar anasayfada okudunuz mu bilmem,BURCU kaza geçirmiş ve köprücük kemiği kırılmış.:pale:

hadi yaaa:salut: çok üzüldüm arkadaşlar aman dikkat kaza sezonunu ben açtım havalardan mıdır nedir sırayla takip ediyor kurşun mu döktürsek ne pek inanmam ama denemekde fayda var

burcu melek kız cok cok geçmiş olsun
herkes de dikkatli olsun :rendeer::salut:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
teşekkürler muzafferciğim.ahhh birde gürsel yüklese ümitin MARMOK resimlerini,sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar