[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adana MT,hastaneden hayırlı haberler le döndük bu gün junior için ilk adım atıldı sevincimizi mutluluğumuzu paylaşmak istedim,çarşamba günü bicide görüşürüz eyi geceler

hayırlı olsun cengiz abi allah tamamına erdirsin ister kız ister erkek ama motorcu olsun selamlar

Abi bende 600F diye duydum ? Ya seni keklemişler ya beni :p
adam günlük makina değiştiriyor birader ben nasıl yetişim hızına:p
Adana MT,hastaneden hayırlı haberler le döndük bu gün junior için ilk adım atıldı sevincimizi mutluluğumuzu paylaşmak istedim,çarşamba günü bicide görüşürüz eyi geceler

tekrardan hayırlı olsun çenkiz abimlere:rendeer: olmaamı

Cengiz abim hayırlı ugurlu olsun.Allah analı babalı büyütsün.Darısı başımıza inşallah :)

ben motor alana kadar adana mt gezileri durdurulmuştur bilginize gidilirsede yakın yerler seçilp hiç bir şekilde resim vs yayınlanmayacaktır anlayışınıza telekkürler (motorsuzluktan )

ben motor alana kadar adana mt gezileri durdurulmuştur bilginize gidilirsede yakın yerler seçilp hiç bir şekilde resim vs yayınlanmayacaktır anlayışınıza telekkürler (motorsuzluktan )

haydaaaaaaaaaaa oldu mu şimdi bu yazın gesmeyecegiz de ne zaman gezecegiz yaw olmadı bak şimdik ama ben yeni bir 600 f alsam arada sırada sana da verirdim:p

Bu dediğin olmaz, en kötü ihtimal seni ümide artçı verecez :mrgreen:

Unutmadan söylim, çarşamba geleneksel bici toplantısına geçerli mazereti olmadan gelmeyen battal boy nankördür....:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar