hayırdır zafer bilmediğim bi olay var sanırsam![]()
Yok valla bir olay, Murat Ürgüp'e gidelim dedi bende olabilir yazdım. Daha olamadan Murat gitmiş gelmiş bile :mrgreen:
hayırdır zafer bilmediğim bi olay var sanırsam![]()
:queen: cengizim dayak yemenin inceliklerini en iyi ben bilirimhala ders istiyormusun
:queen:
sn. muzafferim: abi bi kendimize gelelim, daha erken deyilmi :silent:![]()
:queen: cengizim dayak yemenin inceliklerini en iyi ben bilirimhala ders istiyormusun
:queen:
![]()
yaw abi biliriz bu işler dayak yiyerek örenilir alt yapımız var heralde
ama unuttum gittiii şimdik pata küte girişiyoz işte ondan sonada adam dövek diye kendimizi sakatlıyoz![]()
nan olm aylardan beridir su sayfaya bişey yazmıyon tam yazacagın tutuyor o hakkını da çökmek için mi kullanıyon olm uganda cuhur başkanımısın nesin
olm bende size enteri gitdirip kinederiç çayırlarında dolaştırmazsam bahanda kıloo alidiyatör demesinler(gladyatörün urfacası simileyleysi)![]()
Sen önce deniz bisikletinden suya atlamayı öğren ( afrika dere kurbağısı smileysi ):queen:
Sen önce deniz bisikletinden suya atlamayı öğren ( afrika dere kurbağısı smileysi ):queen:
ya sn önce bi düşmeden bisiklete binmeyi ögrende sonra cengizime laf et:queen:
sn.demırgursel :mrgreen: bu pazar için düşündüğünüz bir yer varmı yoksa gidilmiyecekmi :silent:r:
ayıp oluyor ha:bounce::bounce:adşım biz negüne duruyok olmazsa ailecek kızkalesi yapak..hem sana yüzme ögretirim ha:queen::queen: gürselde hiç kızkalesini görememiş:cat::cat:isterseniz bi uzanalım otarafa olta takımını alalım balık tutarız..gürselciğim bize rat atmasını ögretir:queen::queen::mrgreen:e tabiki adaşım japon ilacınıda yanına al onsuz yapamıyonr:
r:
İlahi Murat, hayret ettim şimdi. Eğner de gelen mesajdaki fotoğrafı bir yerden bulup yolladın sandım. Meğer dibine gidip çekmişsin.
Eeeee haftaya nolacak bu durumda, sanırım gezi iptal.
abi ne yaptın sen benim karizmayı bitirdin şimdibiz yaz geldimi kızkalesinden çıkmayız
balık tutma işinide özledim abi vallahi züper olur :cat:
bana yüzme öğretebilecek varmıııııııııııııııııııııııııııı :silent: bilmeyomda :queen:
pozantıdan vazmı geçtik :silent: madem yüzme bilmiyon ne işin var kavak ağacında :cat:
Ben sana yüzme öretirim :queen: :queen: :queen:
Anlaşıldı illaki narlıkuyu diyorsunuz daha sonra denize girelim diyorsunuz :queen: gelmek isteyen el kaldırsın :queen:
abi ne yaptın sen benim karizmayı bitirdin şimdibiz yaz geldimi kızkalesinden çıkmayız
balık tutma işinide özledim abi vallahi züper olur :cat:
bana yüzme öğretebilecek varmıııııııııııııııııııııııııııı :silent: bilmeyomda :queen:
abi gel gel sen bana kerata öret bizde latiflen sana cok güzel yüzme öretiriz isoya örettik öretiş şeklimiz biraz farklı ama kesin örenirsin sona sudan cıkmak istemezsin yada çıkamazsın![]()
isoya yaptıgımız herseyi onada yapacasmı :silent: :cyclopsan gömecesmi kuma
hepsini olmasa da bütün yüzme tekniklerini öretiriz kumada gömeriz ama kürek lazım iyi gömelim ki bir daha çıkamasın isoyu üçümüz zor cıkardık yaw ben uyanık davrandımonun üzerinde de heykel tıraşlık yaparmıyız ki acaba
şööle baklava dilim li bread pit göbeee felan süper olur haa![]()
muzaffer abi benide artçın olarak alırmısın :silent:![]()
o bisiklete binmeyi biliyoo taam mı sen araba kullanmayı bilmiyon
ondan ayak uyduramadı sanaaa ::miiz::