[Adana - MT]

abi sende nasil motorcusun:pr: :pr: :pr:

viraja yatamiosun :farao:

yaqmurda binemiosun (binene laf soluosun :p ) :farao:

sen en iyisimi sat bu motoru sana qore deil...
(mercedesin bi traktoru duruo orda kosede yesil onu al) :queen: :queen:

Saygilar ve Sevgiler Muzaffer abicim :rendeer:

bence sen arabayı sat motor al sonra görüşelim :cat: arabayla bende yağmurda geziyor :queen: ve hatta viraja yatıyom :queen: :queen: :queen: üstelik o gördüğün mercedes traktör satlık değil :p :p :p hadi öptüm seni güzel kardeşim :rendeer:

bence sen arabayı sat motor al sonra görüşelim :cat: arabayla bende yağmurda geziyor :queen: ve hatta viraja yatıyom :queen: :queen: :queen: üstelik o gördüğün mercedes traktör satlık değil :p :p :p hadi öptüm seni güzel kardeşim :rendeer:

muzaffer abi sen kutu kutu pense oynarken ben motor ustunde geziodum :p

ne isim olur bu saatten sonra iki teker seytan icadi :mrgreen:

saygilar sevgiler :rendeer:

muzaffer abi sen kutu kutu pense oynarken ben motor ustunde geziodum :p

ne isim olur bu saatten sonra iki teker seytan icadi :mrgreen:

saygilar sevgiler :rendeer:

:queen::queen::queen:.................................

demirgursel, zion1
cengizim beyle uzaktan uzağa ne gözetliyorsun :mrgreen:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar hepinize merhaba.iyi haftalar dileklerimle.bu pazar (25-5-2008) gezi planımız nereye olsun.fikirlerinizi alalım.görmediğimiz bir yer olabilir,(yolu düzgün olmak şartıyla),kadıncık barajında sucuk olabilir,eveeeet gelsin fikirler bakalım.

Bora abicim,önerin gayet güzel.Düşüncelerinize ayak uydururuz. yanlız pazara kadar ön koruma demirlerimi takarsam. gelirim inşallah... şu aralar tasarım ve montaj yapıyorum... teklifler gelsin bakalım :mrgreen:

arkadaşlar hepinize merhaba.iyi haftalar dileklerimle.bu pazar (25-5-2008) gezi planımız nereye olsun.fikirlerinizi alalım.görmediğimiz bir yer olabilir,(yolu düzgün olmak şartıyla),kadıncık barajında sucuk olabilir,eveeeet gelsin fikirler bakalım.

bend yetince yer söyledim birde sizi dinleyim bakalım :queen: :queen:
yinede derimki kahvaltıya narlıkuyu :cat: :cat: :cat: siz ne dersiniz :silent:

geçen hafta kadirlideydim arkadaşlar kadirliye davet ettiler berke barajına gidelim dediler bence görmek lazım daha önce gidilmedi sanırım krosçu arkadaşlarada uyar sanırım keyifli gezi olur kanaatindeyim selamlar

herhalde eynere benden başka gitmeyen kalmadı.bide benle görseniz diyorum :).bu arada recebimin sesi hiç çıkmıyor hasta deyildir umarım :silent:

Adana İl Temsilcisi
herhalde eynere benden başka gitmeyen kalmadı.bide benle görseniz diyorum :).bu arada recebimin sesi hiç çıkmıyor hasta deyildir umarım :silent:

herhalde recep daha motorlanamadı.ondandır.tabiki de senide götürürüz gürselim.canım benim.

geçen hafta kadirlideydim arkadaşlar kadirliye davet ettiler berke barajına gidelim dediler bence görmek lazım daha önce gidilmedi sanırım krosçu arkadaşlarada uyar sanırım keyifli gezi olur kanaatindeyim selamlar

berke barajının yolu nasıl acaba,kaç km.,nereden ve nasıl gidiliyor.bilen varsa yazsın millet.

bend yetince yer söyledim birde sizi dinleyim bakalım :queen: :queen:
yinede derimki kahvaltıya narlıkuyu :cat: :cat: :cat: siz ne dersiniz :silent:

olabilir muzafferciğim.(diğer)gürsel ve kardeşide orayı önerdiler.

Son düzenleme:
arkadaşlar çok cazip bir olursa gelirim ama onun dışında hala popom ağrıyo. dün antlayadan geldim. 1400 km yapmışım ama müthiş keyifliydi. Her motorcunun yapması gereken bir rota bence. alın size bir kaç foto.

img38921kj4.jpg

img38781sx8.jpg

img38801uq0.jpg

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
pic1133km9.jpg

osmaniyedeki katkıları için latif kardeşime candan teşekkür ederim orda tel kaybettim benden çok kendisi üzüldü ve hemen bitelefon verdi hiç olmassa arayan bulsun seni dedi minnettarım kendisine ayrıca adanaya kadar bana eşlik ettiği içinde ayrıca teşekkür ederim.

pic1134aj9.jpg

pic1136pn8.jpg

işte efndi_iso, ltf, latifo6,adanada kendilerini tanımaktan çok memnun oldum,işlerini güçlerini bırakıp bana zaman ayırdıkları için teşekkürler

pic1137ov2.jpg

@haluk hocam o kadar yol yaptın(500 km civarı olması gerek gitmeyeli bayağı oldu) çektiğin resim 3-4 tanemi:pr: gerisinide yükleyiver bi zahmet, antalya özlemimiz dinsin biraz.resimleri bekliyorum ben.
@ümmet abi tekrar hoşgelmişsin adanamıza :rendeer: arkadaşlarımız sağolsun ilgilenmişler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar