[Adana - MT]

arkadaşlar simafirimis osmaniye imamlar derneği as başkan yardımcısı latif akburak var...latif abii sen gel benzin paran benden....(lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine --- 3 tene tükanı var benzin parası istiooo:p )

evet katılıyorum iso ağa olsun başı ve masrafları çeksin :cat:

varmı katılmayan:queen:

var kabkiii :cat:

la cengiz.Crisis lazım bana şimdi..Nerdesin :p
Msni aç bi zahmet

vala dostum 3 gündür getirecek oluyorum iso eve baskın yapıyor olum sözüm var diyorum iso salla boşver diyor oynamasın diyor:p ama getirecem ben..msn de açılmıyor kesin iso veya latif şifremi çalmıştır diye düşünüyorum :silent:

Son düzenleme:
yaa ne kadar kararsızsınız yaaa püüff
mersine gidiliyoo arkadaslar mersin yoksa bende yokum bana tantuni dendi tantuni- mersin yoksa ben yarın kozandayım ::miiz::

var kabkiii :cat:

vala dostum 3 gündür getirecek oluyorum iso eve baskın yapıyor olum sözüm var diyorum iso salla boşver diyor oynamasın diyor:p ama getirecem ben..msn de açılmıyor kesin iso veya latif şifremi çalmıştır diye düşünüyorum :silent:

olum bana buqün lazım lan :p

mersine gidiliyoo arkadaslar mersin yoksa bende yokum bana tantuni dendi tantuni- mersin yoksa ben yarın kozandayım ::miiz::

biz alanya ya gidioz git sen kozana :p

Son düzenleme:
selam selam amaa benim kahveyi kapattı zabıtalar.kaçak çalıştırıyormuşuz diyeee.şimdi çayda içemeyiz...:((( bi yer ayarlamak lazım.yardım bekliyorum ...:))

baba sen kimsin önce bi tanışalım daha iyi olmasmı.... yksa benmi tanımıorum sadece:p

he gurban ben kumadam.kahveciyim (sanal kahve ama..:))) geçenlerde yolum burdan geçti,dedim kahve açayım hem geyik olur hem muhabbet,tanışmaaa açısından dedim. sohbet bölümüne açtık 1 saat sonra tak mühürledi zabıtaa...neymiş burda kahve falan olmazmış.bende topladım semaveri tüpü korsan çalışıyorum.hani motor pazarlarında tezgah açarlar ya ha ondan....:))))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çaylar demliiiiiiiiiiiiii kum adam bende seni tanımıyorum pls asl msl psl ltf

yaw ben teknede balık ekmek yiyecektim yaw yalan mı oldu şimdik:cyclopsan

ferdaa kankii gel biz gidelim mersine millet gitsin tersineee:p

biri şifreli kayıomu banamı öle geliooo:p

yok yok o benden osmaniye kanuni bayisi oda benim ortaam temiz arkadaş tanışın gsx 500 var çift silindir onu gezilere getiremiyoz

evet mersine gidiyoz benzin parasını isoyla latif ödüyor benim burdan 20 ytl benzin alsam adanaya varrım ondan sonrası beleş iso latif sağolsun

Son düzenleme:
yok yok o benden osmaniye kanuni bayisi oda benim ortaam temiz arkadaş tanışın gsx 500 var çift silindir onu gezilere getiremiyoz

ben cengiz abiye yazmıştım sen cevap verdin abi...

neyse şimdi sen gelecenmi?

ona göre telefonu felan kapataim:queen:

arkadaşlar simafirimis osmaniye imamlar derneği as başkan yardımcısı latif akburak var...latif abii sen gel benzin paran benden....(lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine --- 3 tene tükanı var benzin parası istiooo :p)

Biz ne diyoruz. tamam mersine gideceğiz:mrgreen: telaş etmene gerek yok balıkda yeriz:cat: umarım herkes katılır :p

baba o doğduğundan beri aç io yio doymuoooo :queen:

sen takma onu veririz eline tantuniyi balık diye yer :queen:

ben gelecem
benzinimi alacaksanız almassanız ilan ederim tüm türkiyee
ona göre

battı balık yangider latiff abiiii:p

ayıp edion be abiiii benzin ne demek...benzin banyosu yaptırırım sana :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar