sevgili adana mt bugün süpriz bi sekilde bora abini sayesinde babam(muzaffer) ben (yüksel) benimde ısrarımlan sizlere katıldık.su ana kadar katıldıgım en güzel ve en eglenceli gezi idi.özellikle iso abini moturuyla ugrasılması egzosuna kagıt skıstırmalara gezmelerı en sewdigim sey oydu:queen::queen::queen:hele hele sucuk lar üfff:queen::queen:herkeze tesekkür ediyor sevgilerimi iletiyorum.:cat:bir dahaki gezide görüsmek üzere...özellikle babam geziye katılmıs olan kisilerin hem misafir perverligi hem davranıslarından cok keyif aldıgını herkeze ayrı ayrı tesekkürlerini sunuyor.ama bora abini motoru ile tek teker yapamadıgı icin üzgün:queen::queen::queen:
Yüksel eğlendiğin ve güzel bi gün geçirdiğin için çok sevindim,bütün gezilerde aramızda görmek isteriz,yaşını doldurdunmu baban senide motorlandırır,ufka gaz açarız sen len beraber,babaya selamlar:rendeer:
sucukları biz gelmeden bitiren canavarlar

r: daha çok anlatırsınız sucukları tadamadık ya.şimdi ben cerrezcimden özel sipariş istememmi:mrgreen:
abi bende sucuk yemedim aç bıraktılar beni ,ben 2 ekmekle doymam dedim ama istikakın bu dediler,çok zoruma gitti,hele sizin aç bi şekilde dolaşmanıza yüreğim parçalandı:queen::queen:ha bu arada sucuklarda ortamda harikaydı beaaa,bide radar muhabbeti olmasaydı:cherry:
Hep bekleriz arkadaşım.
Gürsel abi walla ben 1 lokma yedim yemedim

hepsini yediler bende aç kaldım
he tabii 1 lokma ,tüm bi ekmeği bi lokmada yedin,yok yani adanadamı yaşıyon somalide anlamadımmm,aç feodal:queen::queen:
gürsel abi fotoları bekliyorummmmmmm