[Adana - MT]

sevgili adana mt bugün süpriz bi sekilde bora abini sayesinde babam(muzaffer) ben (yüksel) benimde ısrarımlan sizlere katıldık.su ana kadar katıldıgım en güzel ve en eglenceli gezi idi.özellikle iso abini moturuyla ugrasılması egzosuna kagıt skıstırmalara gezmelerı en sewdigim sey oydu:queen::queen::queen:hele hele sucuk lar üfff:queen::queen:herkeze tesekkür ediyor sevgilerimi iletiyorum.:cat:bir dahaki gezide görüsmek üzere...özellikle babam geziye katılmıs olan kisilerin hem misafir perverligi hem davranıslarından cok keyif aldıgını herkeze ayrı ayrı tesekkürlerini sunuyor.ama bora abini motoru ile tek teker yapamadıgı icin üzgün:queen::queen::queen:

Hep bekleriz arkadaşım.
Gürsel abi walla ben 1 lokma yedim yemedim :p hepsini yediler bende aç kaldım :p

sevgili adana mt bugün süpriz bi sekilde bora abini sayesinde babam(muzaffer) ben (yüksel) benimde ısrarımlan sizlere katıldık.su ana kadar katıldıgım en güzel ve en eglenceli gezi idi.özellikle iso abini moturuyla ugrasılması egzosuna kagıt skıstırmalara gezmelerı en sewdigim sey oydu:queen::queen::queen:hele hele sucuk lar üfff:queen::queen:herkeze tesekkür ediyor sevgilerimi iletiyorum.:cat:bir dahaki gezide görüsmek üzere...özellikle babam geziye katılmıs olan kisilerin hem misafir perverligi hem davranıslarından cok keyif aldıgını herkeze ayrı ayrı tesekkürlerini sunuyor.ama bora abini motoru ile tek teker yapamadıgı icin üzgün:queen::queen::queen:
Yüksel eğlendiğin ve güzel bi gün geçirdiğin için çok sevindim,bütün gezilerde aramızda görmek isteriz,yaşını doldurdunmu baban senide motorlandırır,ufka gaz açarız sen len beraber,babaya selamlar:rendeer:
sucukları biz gelmeden bitiren canavarlar :pr: daha çok anlatırsınız sucukları tadamadık ya.şimdi ben cerrezcimden özel sipariş istememmi:mrgreen:
abi bende sucuk yemedim aç bıraktılar beni ,ben 2 ekmekle doymam dedim ama istikakın bu dediler,çok zoruma gitti,hele sizin aç bi şekilde dolaşmanıza yüreğim parçalandı:queen::queen:ha bu arada sucuklarda ortamda harikaydı beaaa,bide radar muhabbeti olmasaydı:cherry:
Hep bekleriz arkadaşım.
Gürsel abi walla ben 1 lokma yedim yemedim :p hepsini yediler bende aç kaldım :p

he tabii 1 lokma ,tüm bi ekmeği bi lokmada yedin,yok yani adanadamı yaşıyon somalide anlamadımmm,aç feodal:queen::queen:

gürsel abi fotoları bekliyorummmmmmm

Son düzenleme:
:cat:iso abi bu yaz sınfı gectıgım zamn o is olcak eylulde ehlıyetımı aldıgım zamn tamm olcak merak etme motorladıgım zaman herzaman szile gaz acarız:queen:

adana mt ben gecen konuları pek fazla takip edemedım topic acmıssaız bana soyleyın msn ler varsa veya yazarsanız sewınırım..

Son düzenleme:
isooooooooooooooooo hade canim neyapion kendi fotolarina photoshop mu uyguluosun??????????????:p

iyi iste ugras sende isinmi var eve de gitme:mrgreen: uykum geldi yhaaaaa:p

efendy iso fotolari upload edene kadar bende bunlari buraya koyaim... yoksa o koymaz kendi actigi topice:queen: :queen: :queen:

p1020574jh3.jpg

p1020565ls4.jpg

p1020567xv1.jpg

efendy de efendilikten eser kalmadiii :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar