[Adana - MT]

Abi ben cumartesi günü sana söyledim gibi hatırlıyorummm inan:)

Fotolar bitti tam atıyodum siteye cerezci abi de gönderiyo onlarıda opload edeyimm barime olmuşken tam olsun 200 küsür resimi site kaldıracakmı bilmiyom:)

Son düzenleme:
efendy iso fotolari upload edene kadar bende bunlari buraya koyaim... yoksa o koymaz kendi actigi topice:queen: :queen: :queen:

p1020574jh3.jpg

p1020565ls4.jpg

p1020567xv1.jpg

efendy de efendilikten eser kalmadiii :queen: :queen: :queen:

iso bozdu kendini bozdu :p

Yok olm ne bozması latif tipim değil bi keremmm:queen:

Gürsel abii cumartesi çekilen fotolar nerde,yalvar yakar zorla tekteker arifle foto çekildikkk sen piyasada yoksunn,bi gün katil olmaya karar verirsem işe ilk senden başlayacamm:queen:

lan olum olanları at diğerlerine edit çeker eklersin ya geceden beri topic beklioruz :p

tamam loo fazla bişiy kalmadıı
10 gibi hazır,yalnız fotoların yarısından çoğu benim fotolar lannn:queen:

cidden iso hadi yhaaa bide yırtındın dün iki saat ben yapacam ben yapacam diye işimiz var gücümüz var:pr:

geliyoruuuuuuummmmm ( ata demirerdeki duygu smileysi):queen:

işimiz isoya kaldıysa yandık adam öldürmüyor süründürüyor :wiinkk:

seviyorum kanka böyle yapmayı,işi öğrenmeye başladım ufak ufak:queen::queen:görende fayneyşıltayms'a çıkacaksınız zanneder bekleyin olmm ,kim dedi bu kadar foto çekilin diye:p

Son düzenleme:
500 cc den aşağısı çekilmedi abiii boşuna beklemesin cengiz:queen:

olim beni motorum 150 ci ciii:mrgreen: ama gönlüm 5000 sii siiiii:mrgreen:
insanlara motosikletine göre mi degerlendiriyosun ticari canavarrr gundiiii gişelerde nasıl sıranı kaptım ama :queen: siiii siiii ymiş peeeeeaaaaahhhh sende siii siiii bilem yok oliiiimmm arebennnlen gelmiş birde ne diyor gundiii:mrgreen:

olim beni motorum 150 ci ciii:mrgreen: ama gönlüm 5000 sii siiiii:mrgreen:
insanlara motosikletine göre mi degerlendiriyosun ticari canavarrr gundiiii gişelerde nasıl sıranı kaptım ama :queen: siiii siiii ymiş peeeeeaaaaahhhh sende siii siiii bilem yok oliiiimmm arebennnlen gelmiş birde ne diyor gundiii:mrgreen:

yani bir terbiesizlik yaptın gişelerde önüme geçtin ama gerizekalılık işte hem para öde hem arkandan ceza ollasınlar :queen: :queen:

seni kamyoncu parklarında piyasa yapan cc sine göre kafası çalışan arkadaşım:queen:

ismail ne nazlandın yaaa ne kadar nazlı olmuşun görmeyelii sen
hadi yaa aç şu topiğiii
yasmiim yasmiim dedim beni de çatlattın sonundaaa
yeteeeeeeeeeeeerrrrrrr !!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar