[Adana - MT]

abi olacakları değil o zaman olanları anlatın bizde bilelim yaw..

olmas motorun 660 cc lik buyut ondan sonra:p

dostum efendy iso yarin sabah hepsini anlatacakmis...

Sucuklar bende. :) istersen gelmeyim :mrgreen:

heç olurmu öyle şey gel abi gel başımızın tacısın:queen:,yanlız tam olarak nerde saat kaçta olacaz yazarsanız tam süper olur kanımca:cherry:bu arada 2 arkadaş daha gelecek gurubumuza yeni girmek iseteyen onlarıda listeye ekleyinn:)

olum isooo ben bunun acısını sizden çıkatırım ama olaylarada bire bin katıp anlatmışsın sallamışsın çogunu olum birkere havalara girsem gidipde millete göstermem evrak felen dedim bu işte bir ibmelik var o yüzden gösterdim ve de aydın a faks yolladım ne ayaktır bu acıklayın dedim ve biri sizin logonuzu kulanmış verin mahkemeye dedim onlarda inceleyeceklerini söylediler herşey iyi hoş güzel de adamlar gerçekten mahkemeye verirlerse hiç acımayacagımı bilin kankaaa yatacak yeriniz yok olum sizin ama olan gene kuryeye oldu yaw

olum isooo ben bunun acısını sizden çıkatırım ama olaylarada bire bin katıp anlatmışsın sallamışsın çogunu olum birkere havalara girsem gidipde millete göstermem evrak felen dedim bu işte bir ibmelik var o yüzden gösterdim ve de aydın a faks yolladım ne ayaktır bu acıklayın dedim ve biri sizin logonuzu kulanmış verin mahkemeye dedim onlarda inceleyeceklerini söylediler herşey iyi hoş güzel de adamlar gerçekten mahkemeye verirlerse hiç acımayacagımı bilin kankaaa yatacak yeriniz yok olum sizin ama olan gene kuryeye oldu yaw

yazdıklarımda es geçtiğim yerler var ama abarttığım hiç bi yer yok olm birebir yazdımm,kurye muhabbetini kapat kanka çocuk bozuluyoo:)

yazdıklarımda es geçtiğim yerler var ama abarttığım hiç bi yer yok olm birebir yazdımm,kurye muhabbetini kapat kanka çocuk bozuluyoo:)

lan madem bozulacanız neden böyle salaklıklar yapıyonuz olim ben neden bozulmuyom ala alaaaaaaa ama alacagınız olsun nan cok ayıp ettiniz gerçekten yatacak yeriniz yok bu şaka boyunuzu aşacak gibi ama hadi hayırlısı

lan madem bozulacanız neden böyle salaklıklar yapıyonuz olim ben neden bozulmuyom ala alaaaaaaa ama alacagınız olsun nan cok ayıp ettiniz gerçekten yatacak yeriniz yok bu şaka boyunuzu aşacak gibi ama hadi hayırlısı

Adana yansın olm ,içinde beş kuruşummu var:queen::queen:zaten alıştık artık :queen::queen:

kankaa giyon mu açılışaa :silent:
geliim mi gelmiyim mi karar veremiyom:silent:

sevgili adana mt bugün süpriz bi sekilde bora abini sayesinde babam(muzaffer) ben (yüksel) benimde ısrarımlan sizlere katıldık.su ana kadar katıldıgım en güzel ve en eglenceli gezi idi.özellikle iso abini moturuyla ugrasılması egzosuna kagıt skıstırmalara gezmelerı en sewdigim sey oydu:queen::queen::queen:hele hele sucuk lar üfff:queen::queen:herkeze tesekkür ediyor sevgilerimi iletiyorum.:cat:bir dahaki gezide görüsmek üzere...özellikle babam geziye katılmıs olan kisilerin hem misafir perverligi hem davranıslarından cok keyif aldıgını herkeze ayrı ayrı tesekkürlerini sunuyor.ama bora abini motoru ile tek teker yapamadıgı icin üzgün:queen::queen::queen:

sucukları biz gelmeden bitiren canavarlar :pr: daha çok anlatırsınız sucukları tadamadık ya.şimdi ben cerrezcimden özel sipariş istememmi:mrgreen:

:queen::queen::queen:gürsel abi biz söyledik geleceginşz ama o kdar güzel sucuklardıki immmm tadı hala tadımda:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar