[pankart]Cümlemizin abi teşekkür ederim,neşeli olduğumuzda pek söylenemez ama hayat ancak böyle çekilir hale geliyo, yarınki geziye geliyormusun:rendeer:[/pankart]siz bayaa bi coşmuşsunuz. Allah neşenizi eksik etmesin. :mrgreen:
Sucuklar bende.istersen gelmeyim :mrgreen:
olum isooo ben bunun acısını sizden çıkatırım ama olaylarada bire bin katıp anlatmışsın sallamışsın çogunu olum birkere havalara girsem gidipde millete göstermem evrak felen dedim bu işte bir ibmelik var o yüzden gösterdim ve de aydın a faks yolladım ne ayaktır bu acıklayın dedim ve biri sizin logonuzu kulanmış verin mahkemeye dedim onlarda inceleyeceklerini söylediler herşey iyi hoş güzel de adamlar gerçekten mahkemeye verirlerse hiç acımayacagımı bilin kankaaa yatacak yeriniz yok olum sizin ama olan gene kuryeye oldu yaw
yazdıklarımda es geçtiğim yerler var ama abarttığım hiç bi yer yok olm birebir yazdımm,kurye muhabbetini kapat kanka çocuk bozuluyoo![]()
lan madem bozulacanız neden böyle salaklıklar yapıyonuz olim ben neden bozulmuyom ala alaaaaaaa ama alacagınız olsun nan cok ayıp ettiniz gerçekten yatacak yeriniz yok bu şaka boyunuzu aşacak gibi ama hadi hayırlısı
edüüüütttttttttttttttttttttttttttttttttttttt![]()
kankaa giyon mu açılışaa :silent:
geliim mi gelmiyim mi karar veremiyom:silent: