[Adana - MT]

abi suçlu bizde olsak yinede biraz sitem edelim dedik:cherry:, ama ben nereye olduğunu sordum bora abim geri dönmedi, söylese eyneri kaçırmazdık.bu arada tek takılmışsın sanırım halukcum, resimleri yenge görmese bari:p

valla çaığırdım gelmedi. zorla değil ya. Nöbetten çıkmıştı yorgundu. o yüzden....

abi suçlu bizde olsak yinede biraz sitem edelim dedik:cherry:, ama ben nereye olduğunu sordum bora abim geri dönmedi, söylese eyneri kaçırmazdık.bu arada tek takılmışsın sanırım halukcum, resimleri yenge görmese bari:p

Valla, benim sucum yok ama sitem yapmaya hakkim var saniyorum. Cunku gecen hafta bir-iki arkadasin yanina ugramisligim vardi, uzunca bir ara verdigim icin herkesi ozledigimi, ve onumuzdeki (yani simdi gectigimiz oldu) Pazar motorun da yeni bakimdan cikacagini soyleyip gezi olursa katilmak istedigimi belirtmistim. Grup haberlerine baktim, ve hatta telefon da bekledim, ancak nereye gidilecegi degil, gezi olup olmayacagi bile belli degildi. Ben de bir onceki hafta gezi oldugunu bildigimden bu haftanin pas gecilecegini dusundum. Bu aralar zaten kirk gune bir ("kirk yilda bir" diyecegim ama boyle daha gercekci olacak) evden disari cikabiliyorum, artik Nisan'da goremezsiniz beni muhtemelen, 19 Mayis'ta gecit yapariz umarim.

Valla, benim sucum yok ama sitem yapmaya hakkim var saniyorum. Cunku gecen hafta bir-iki arkadasin yanina ugramisligim vardi, uzunca bir ara verdigim icin herkesi ozledigimi, ve onumuzdeki (yani simdi gectigimiz oldu) Pazar motorun da yeni bakimdan cikacagini soyleyip gezi olursa katilmak istedigimi belirtmistim. Grup haberlerine baktim, ve hatta telefon da bekledim, ancak nereye gidilecegi degil, gezi olup olmayacagi bile belli degildi. Ben de bir onceki hafta gezi oldugunu bildigimden bu haftanin pas gecilecegini dusundum. Bu aralar zaten kirk gune bir ("kirk yilda bir" diyecegim ama boyle daha gercekci olacak) evden disari cikabiliyorum, artik Nisan'da goremezsiniz beni muhtemelen, 19 Mayis'ta gecit yapariz umarim.

Murat merhaba,
Abi, ben bu nickle yazanın sen olduğunu bilmiyordum. Şimdi eski mesajlara bakınca anladım. Bebek iyidir inşallah. Görüşmek üzere.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adanaaaaaaaaaa ne çabuk uyudunuz.uykucular sizi:p

ne zannettin herkesin başı senin gibi boşmu:p

Murat abi öncelikle dün için tekrar tekrar özür dilerim,seni çağırmamaları ne kadar kaba bi hareket( kabalıktan bahsedene bak diyosun biliyorum ) yerinde olacamm ,bo bi zamanım hepsinin arka tekerine küçük bi delik açarım,yiğenimi öp benim yerime yengeye selamlar:rendeer:

Son düzenleme:
anemon kardeşim önce ortamlara takıl sonra yorum yap,icraat yok ortam kurma yok, dile bakarsan bi karış, hı ne ayak:p

arkadaslar adanada motosıklet sürüş eğitimi alabilecegım yer varmı bilgisi olan arkaslarım bilgilerini paylasırse sevınırm teşeküler

tabi ki var :)

ben veriyorum özel ders :wiinkk:

çok pis öğretirim, direk işin artistliğine başlarsın :mrgreen:

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldığım için ve dahi adanada topu topu 2 aydır bulunduğum için çoğu arkadaşı tanımıyorum. ama pm den bana telefonlarınızı bildirirseniz. hepinize cumartesi akşam mesaj atarım. çünkü ben gezileri kaçırmıyorum. zaten geelde buluşulan yere (kawasaki shop) noktasına da ev çok yakın. elimden geleni yaparım.

Not nicklerinizle birlikte isileriniz olsun lütfen.

Forumdan Uzaklaştırıldı
anemon kardeşim önce ortamlara takıl sonra yorum yap,icraat yok ortam kurma yok, dile bakarsan bi karış, hı ne ayak:p

Sen beni tanımıyormusun,yavv bırak allah aşkına şaka yapma,ben 8 köy,20000 camış,7 yayla ,4 tanede eşşek sahibi abdo ağanın oğlu iso ağayımm,yanlış olmasın:p

aramız yok ki alalım :mrgreen:

haber vermeden fuara gidersen aramız olmaz tabii:pama bende gittim yaa,oh yaaa canıma deysiiinnnnn:p

gürselim.o bizim efendy iso yav.adam çorap değiştirir gibi nick değiştiriyor.iso allaaahhhh seni bildiği gibi yapsın emiii.

yapıyo abi zaten yapıyoo:rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
çok ani bi kararla ilk günün sabahı ordaydım, 5 gün boyunca çatlayana kadar gezdim, eğlendim, vs :mrgreen:

sen ne kadar gıcık birisin yaaa,gezmiş eğlenmişmişşş hıhhh::miiz:::p

gürsel abi seni çok mutlu gördüm hayırdırrr,gıcıklık listeme burcudan sonra senide ekliyorum:p

Son düzenleme:
sen ne kadar gıcık birisin yaaa,gezmiş eğlenmişmişşş hıhhh::miiz:::p

gürsel abi seni çok mutlu gördüm hayırdırrr,gıcıklık listeme burcudan sonra senide ekliyorum:p

öhhö pöhhö öhö öhö.kardeşimmmm benimmmm.sana kimseler gıcık veremez, herzaman her şarrtta yanındayım, canımmm(eh biraz düzelttik herhalde :p)

Forumdan Uzaklaştırıldı
öhhö pöhhö öhö öhö.kardeşimmmm benimmmm.sana kimseler gıcık veremez, herzaman her şarrtta yanındayım, canımmm(eh biraz düzelttik herhalde :p)

seni sevmeyen ölsünnn gurban olduğummm ( aslında ben bunu başka şekilde söylüyom ama buraya yazılmaz :cherry:)

iso, senle konuşacaklarım var :mrgreen:

çok mühim walla, bi ara yanıma uğra :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar