[Adana - MT]

anemon kardeşim önce ortamlara takıl sonra yorum yap,icraat yok ortam kurma yok, dile bakarsan bi karış, hı ne ayak:p

abi yaw :mrgreen: senbeni güldürdün alahta seni güldürsün emi:mrgreen:

aramız yok ki alalım :mrgreen:

waaaaaaaaayyyyyyyyyyy ne ayak:p
ha bu arada msn resmin ne o öyle yaw:mrgreen: bir an korkma ve gülme karışımı oldum yazacam ama tırsıyorum:mrgreen:

Son düzenleme:
duyduk duymadık demeyin 2008 modeller gelmiştir:) hatta 3 tane 1000RR satılmıştır bilenk :cherry:

hehehe evet hatta geldim...
o yüzden soruyorum...
hatta sizin magazaya da ugrayayim diyodum bide...
ama nerde oldugunu bilmiyorum :)

kawasaki motoshop
süleyman demirel'de, trt binasını geçince, ilerde, yolun karşısında
palmiyelerin altında, büyük büyük atv'lerin olduğu, lüks & dev showroom :p

Bu alana reklam vermek beleştir :mrgreen:

er 6n sol ön lazım...
peki sol mu sağ mı neye göre deniyo bilmiyorum...
üstüne oturunca sol ayak vites tarafı demek istiyorum yane :)
yolcu değil sürücü :)

kusura bakmayin gelemedik kawasaki shop a :)
acil ankaraya dönmek zorunda kaldım da...
artık bidahi ki sefere ama bu sefer motorla gelcem :)

Herkese İstanbuldan selamlar.Burda olmama ragmen Newruz nedeni ile geçen hafta sonu askeri izinler iptal oldu ve ben Motosiklet fuarına gidemedim bunun üzüntüsü içindeyim :( Aranızda fuara gitmiş olanlar varsa resimleri koyarsa sevinirim.Hepinizi çok özledim son 46 günüm yakında oradayım inşallah :)
Bora abi yeni motorun harika;kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah. Herkese selamlar Görüşmek dilegi ile...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese İstanbuldan selamlar.Burda olmama ragmen Newruz nedeni ile geçen hafta sonu askeri izinler iptal oldu ve ben Motosiklet fuarına gidemedim bunun üzüntüsü içindeyim :( Aranızda fuara gitmiş olanlar varsa resimleri koyarsa sevinirim.Hepinizi çok özledim son 46 günüm yakında oradayım inşallah :)
Bora abi yeni motorun harika;kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah. Herkese selamlar Görüşmek dilegi ile...

Birkan seninle beraber bizde şafak sayacaz,hdi bakalım özledik seni be dostum

Arkadaşlar hafta sonundaki gezi yatabilir. Hava durumunda sağanak yağışlı gösteriyor.

daha Pazartesi'den gelecek haftasonunun hava durumuna guvenmeyin, hic belli olmaz. gecen haftadan beri "yagmur, yagmur" yaziyorlardi, ancak dun ve bugun gercek bir yagis oldu. tarimla ugrastigim icin isim icabi hergun 3 gun sonrasinin hava sartlarini gormek zorunda oldugumuzdan biliyorum. o yuzden simdiden karamsar olmayin.

Adana İl Temsilcisi
daha Pazartesi'den gelecek haftasonunun hava durumuna guvenmeyin, hic belli olmaz. gecen haftadan beri "yagmur, yagmur" yaziyorlardi, ancak dun ve bugun gercek bir yagis oldu. tarimla ugrastigim icin isim icabi hergun 3 gun sonrasinin hava sartlarini gormek zorunda oldugumuzdan biliyorum. o yuzden simdiden karamsar olmayin.

muratcım,yağmur dursa bile yerler çamur olur diye düşünüyorum,ne dersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar