[Adana - MT]

Harbi mi ciğerim be yaw...küstünmü şimdi bana ....kırdıysam kalbini kusura bakma canım arkadaşım ama şu avatardaki resminden başka bi şey kalmadı hafızamızda ondan ....sitemimiz sevdiğimizdendir....:rendeer::rendeer:

Yok be yanlış anladın; biryere gittiğim yok kaç cumadır...:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi akşamlar,yaf bora sen isonun billur sesini duymadınmı hiç:queen:güççük emrahın kenar mahalle versiyonu:queen:

günaydın adana.
adanaya geldim döndüm ne yazıkki havalardan dolayı motorumla bir tur bile atamadım:((,
bir dahaki sefere umarım iyi hava ve iyi bir gezi programı yakalrım.

Günaydın Bora,Çelik,Demir ve Endurocu abilerim .Hayırlı Cumalar.:rendeer:
Günaydın Adana Mt. Hayırlı Cumalar.:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Seni görende cennetlik :pr::mrgreen::mrgreen:

Geldim geldim kanki bundan sonra yanınızdayım ama bu hafta sonu cumartesi kendini ayarla kimseye söz verme turlayalım biraz...Zaferiminde artık iş yerine gideriz görmeye....

Geldim geldim kanki bundan sonra yanınızdayım ama bu hafta sonu cumartesi kendini ayarla kimseye söz verme turlayalım biraz...Zaferiminde artık iş yerine gideriz görmeye....

Günaydın millet :cat:

Kanki hayırdır Pazar günü işin var herhalde :pr: cumartesi yoğun olucam büyük ihtimalle binemem ama pazar günü hava uygun olursa gezeriz :cat:

Adana İl Temsilcisi
pazar günü hava güzel olursa ki öyle görünüyor,ERZİN'e gidiliyor arkadaşlar.plan buydu.:wiinkk:

sana da günaydın zaferciğim.hayırdır sabah sabah Ş yerine Q ya basmışsın.:queen:

Elim şürçmüş :queen:

Gel gel projenin bir ucundan tutturayım :bounce:

pazar günü hava güzel olursa ki öyle görünüyor,ERZİN'e gidiliyor arkadaşlar.plan buydu.:wiinkk:

Sizin için sevindim :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar