Tünaydın AdAnA. Hayırlı günler, hayırlı kazançlar
Tamam abi büyük ihtimal gelecem ( bu sefer senin türk bayrağını getirecem )![]()
Harbi mi ciğerim be yaw...küstünmü şimdi bana ....kırdıysam kalbini kusura bakma canım arkadaşım ama şu avatardaki resminden başka bi şey kalmadı hafızamızda ondan ....sitemimiz sevdiğimizdendir....:rendeer::rendeer:
Yok be yanlış anladın; biryere gittiğim yok kaç cumadır...![]()
Nereye kadar be zaferim çalış çalış .... acıkta kendinle ilgilen ....:wiinkk:...
herkese iyi akşamlar,yaf bora sen isonun billur sesini duymadınmı hiç:queen:güççük emrahın kenar mahalle versiyonu:queen:
herkese iyi akşamlar,yaf bora sen isonun billur sesini duymadınmı hiç:queen:güççük emrahın kenar mahalle versiyonu:queen:
Günaydın Millet (AQBC)
Seni görende cennetlikr::mrgreen::mrgreen:
Geldim geldim kanki bundan sonra yanınızdayım ama bu hafta sonu cumartesi kendini ayarla kimseye söz verme turlayalım biraz...Zaferiminde artık iş yerine gideriz görmeye....
pazar günü hava güzel olursa ki öyle görünüyor,ERZİN'e gidiliyor arkadaşlar.plan buydu.:wiinkk:
bora abı erzin kac km
sana da günaydın zaferciğim.hayırdır sabah sabah Ş yerine Q ya basmışsın.:queen:
Geldim geldim kanki bundan sonra yanınızdayım ama bu hafta sonu cumartesi kendini ayarla kimseye söz verme turlayalım biraz...Zaferiminde artık iş yerine gideriz görmeye....
pazar günü hava güzel olursa ki öyle görünüyor,ERZİN'e gidiliyor arkadaşlar.plan buydu.:wiinkk: