[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
hadi bakiiiim uyanın adananın gezginci motor sevdalıları.:p

9,30 da moladasınız haa.

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
Arkadaşlar,yaklaşık 1 saat önce sağ salim döndük.katılan tüm arkadaşlarıma teşekkürler ediyorum.yine çok keyifli bir gezi oldu.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi akşamlar hoş geldiniz gezginciler,akşam fazla kaçırmışım,kaltığımda saat 11:35 idi kusura bakmayın bi daha olmas söz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok şükür sağ salim geldiniz.....sizinle olamadığım için üzgünüm...ama bi dahaki sefere mutlaka ...kanki bana kızmadın inşallah.....

herkese iyi akşamlar hoş geldiniz gezginciler,akşam fazla kaçırmışım,kaltığımda saat 11:35 idi kusura bakmayın bi daha olmas söz

bi daha olursa sana sucuk doğrama cezası veririz ::tartis:: :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:27 ----------

Çok şükür sağ salim geldiniz.....sizinle olamadığım için üzgünüm...ama bi dahaki sefere mutlaka ...kanki bana kızmadın inşallah.....

yemezler :bounce:

merhaba Adana li dostlar, izmirden gelip begendigim motoru almak istiyorum sizlerede danismak isteedim

1-cukurova motoru nasil bilirsiniz? guvenilir-durust insanlarmidir?

2-almak istedgm bir vstrom http://www.sahibinden.com/bu_temizl...mayin_!!!-70WQQaXQQ15863807WQQpXQQdisplayitem fakat km si ile oynanmis mi kuskulaniyorum ister istemez cunku kimse bu icati bu kmde birakmaz 2 yasindan buyuk makine hemde:(

eger oyle ise ucaga atlayip geliyorum zaten o yuzden gorusleriniz onemli

Günaydın Adana Mt
Günaydın Celik , Endurocu , Adanalı
Bol kazanclı ve keyifli bir hafta olması dileğiyle

Adana İl Temsilcisi
günaydııın arkadaşlar.

merhaba Adana li dostlar, izmirden gelip begendigim motoru almak istiyorum sizlerede danismak isteedim

1-cukurova motoru nasil bilirsiniz? guvenilir-durust insanlarmidir?

2-almak istedgm bir vstrom http://www.sahibinden.com/bu_temizl...mayin_!!!-70WQQaXQQ15863807WQQpXQQdisplayitem fakat km si ile oynanmis mi kuskulaniyorum ister istemez cunku kimse bu icati bu kmde birakmaz 2 yasindan buyuk makine hemde:(

eger oyle ise ucaga atlayip geliyorum zaten o yuzden gorusleriniz onemli

taner'i temiz,dürüst olarak biliriz ama belki onunda bilmediği şeyler olabilir.:pale:

Günaydın Adana Mt
Günaydın Celik , Endurocu , Adanalı
Bol kazanclı ve keyifli bir hafta olması dileğiyle

günaydın uğur kardeş.size de Bol kazanclı ve keyifli bir hafta olsun.:cat:

Günaydın Bora,Çelik,Demir,Endurocu abiler.İyibir hafta geçirmeniz dileğiyle.:rendeer:
Günaydın Adana Mt.İyibir hafta geçirmeniz dileğiyle.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar