[Adana - MT]

slm herkesseee
yeni işim hiç hayırlı olmadı arkadaşlar aklınızda bulunsun iş arıyorum işsiz deilim ama arıyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi akşamklar,barbudosum gökhanım ve muzaffer abim alttan akumayın atlayın gelin

gürselim sanada iyi akşamlar hade yimanızı yeyinde gelin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:36 ----------

gürselim sanada iyi akşamlar hade yimanızı yeyinde gelin

Geleneksel çarşamba toplaşmasından kameraya yansıyanlar,gelen de sağolsun,gelmeyen de sağolsun

Son düzenleme:
herkese tekrardan iyi akşamlar

zaferim biz geçmişten geliyoruz,ancak idare ediver,fuatım sana kolay gelsin çarşambalar bitmez,

abi ne demek her zaman baştacısınız,abi bu şarkı sana ve yengeme gelsin

[YT] <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/e4zJyfAKhw4&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/e4zJyfAKhw4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YT]

cümleten günaydın:rendeer:
dün akşam toplantıdan sonra yukarıda dinlemiş oldugunuz müziğin gazına gelerek cengiz abim udunu eline aldı ve isonunda o billur sesiyle eşlik ettiği gecede türk sanat musukisinin en güzide eserlerini söyleyerek saat 03:00 e kadar mükemmel bi konsere imza attık..

cümleten günaydın:rendeer:
dün akşam toplantıdan sonra yukarıda dinlemiş oldugunuz müziğin gazına gelerek cengiz abim udunu eline aldı ve isonunda o billur sesiyle eşlik ettiği gecede türk sanat musukisinin en güzide eserlerini söyleyerek saat 03:00 e kadar mükemmel bi konsere imza attık..

hadi be :p :mrgreen:

Ah be Cengiz abi be ...yapılırmı bu bize şimdi...Nede güzel bi keman taksimiydi o....varsa böyle güzellikler gönderde kulağımız açılsın be abi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:02 ----------

Şimdi ayıp ettin ciğerim :salut:

Harbi mi ciğerim be yaw...küstünmü şimdi bana ....kırdıysam kalbini kusura bakma canım arkadaşım ama şu avatardaki resminden başka bi şey kalmadı hafızamızda ondan ....sitemimiz sevdiğimizdendir....:rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:04 ----------

hadi be :p :mrgreen:

Kanki erken mi kalktın yoksa sen.....????

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar