[Adana - MT]

merhaba

evet adana mt ehliyet sınavını geçtim
trafik:70
motor:85
ilkyardım:77
ayın 17 veya 18'de direksiyon var obur haftayada bunu kutlarız:queen::rendeer:

Yükselim sınavı geçtiğine çok sevindim. en zoru buydu çok şükür zoru başarmışsın. direksiyonuda hayli hayli rahatlıkla vereceğine inanıyorum. şimdiden hayırlı uğurlu olsun. :rendeer:

Yükselim sınavı geçtiğine çok sevindim. en zoru buydu çok şükür zoru başarmışsın. direksiyonuda hayli hayli rahatlıkla vereceğine inanıyorum. şimdiden hayırlı uğurlu olsun. :rendeer:

cok saol cnm abim ins onuda werdımmı hersey tamam cok sükür Allaha aldım ehlıyetımı artık benı kımse durduramaz:queen:

1.fazerr..eşi
2.turgay abi..?
3.mustafa abi..eşi
4 bora ..?
5.demirgürsel.eşi
6.muzaffer ve japonu
7.çelikgürsel ve eşi
8.haluk
9.barbudos ve eşi
10.ümit ve..?
11. Gokhand

gökhand ya sen pazara geliyormusun?

Evet Bora abi geliyorum; bu hafta sonu gitmiyorum İst.la falan hazırlıgı yaptım, kar yağmadıktan sonra (ki Adana'ya hiç kar yağdımı bilmiyorum) hertürlü gelicem yağmur çamur dinlemicem :)

gezi saati fikir birliğine varırız yanlız bora beyin menüsü degil hatırlatırım

Bora kardeşe sucuk yediriz :cat:

evet adana mt ehliyet sınavını geçtim
trafik:70
motor:85
ilkyardım:77
ayın 17 veya 18'de direksiyon var obur haftayada bunu kutlarız:queen::rendeer:

Hayırlı olsun yüksel :rendeer: Bunu kuyruğu baya bi eğri duruyor :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Evet Bora abi geliyorum; bu hafta sonu gitmiyorum İst.la falan hazırlıgı yaptım, kar yağmadıktan sonra (ki Adana'ya hiç kar yağdımı bilmiyorum) hertürlü gelicem yağmur çamur dinlemicem :)

Tabi kardeş gel, bekleriz :cat: Artık benim şöyle güzel bir fotomu çekersin :mrgreen:

kesin deyil bora abi :) % 90 biz yokuz.biraz evin işleri var
o yüzden gidiş saatinde orada yoksak beklemeyin

çelikgürselim sanada meraba :cherry:

Sen çok ayıp ediyon kardeş, ne zaman ev işleri yaptın sen :cyclopsan genellikle yengem yapıyordu ama bu sefer geziden kaçıyon gibime geldi :pr:

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
günaydın adana motorize halk cumhuriyeti

saat 10:45 itibarı ile Bora abi'yle konuşmamız sonucunda yapılacaklar sanırsım şöyle olacak :

1 - 11/01/2009 pazar sabahı saat 10:30/11:00 arası ben sizi otoban mersin gişe çıkışında karşılayacağım. ( ben 10:30 da orada olurum )
2- sahilde balık-ekmek yenilecek ve adana dönüşü saat 14:30 başlayacak

ben gerekli organizasyonu yaptıktan sonra bu akşam size yer, ücret ( kişi başı ekmek arası ekmek + içecek + salata olarak ) görüşmelerimi yapacağım. beklenen kişi sayısı sanırım 15-20 kişi arasında olacak şekilde düzenleme yapacağım. diğer yakın il ve ilçelerden katılmak isteyen veya davet edilecek arkadaşlar varsa onların da bana buradan veya özelden bildirmesini rica ediyorum...

eğer ki saat 11:30 gibi balıkçı teknesinde olmak istemeyip de önce bir sahil turu filan yapmak isteyen veya aklında herhangi bir şey yapmak isteyen varsa buraya akşam 18:00 e kadar yazarsa ben de ona göre ayarlamalar yaparım.

şimdiden hoşgeldiniz ;)

Mersin İl Temsilcisi
arkadaşlar, yapılan araştırmaya göre 2 alternatif var :

1- geçen seferki gibi sahilde, teknede ekmek arası balık kişi başı ( deniz rüzgarlı ve dalgalı olabilir )
ekmek arası balık + içecek + salata : 8 ytl

2- pınarbaşı restaurant ( elvanlı yolundan dağ yönüne sapılacak. merkezden 20 km ilerde )
alabalık + roka salata + içecek : 7 ytl

( balık yemeyenler için tavuk veya istediği yiyecek temin edilecek )

fikirler??

günaydın adana mt iyi seyirler geziler

cok saol cnm abim ins onuda werdımmı hersey tamam cok sükür Allaha aldım ehlıyetımı artık benı kımse durduramaz:queen:

yüksel kardeşim öncelikle hayırlı olsun ehliyetin direksiyon sınavına sakın motorla gideyim deme trafik ekipleri ceza kesiyorlar selamlar

Günaydın herkese... Yükselciğim hayırlı olsun. sürüş sınavı basit. Kukaların arasından geçip dönüp geliyosun. Ehliyetin şimdiden hayırlı olsun. Biz geziye gelemiyoruz. Sizlere iyi geziler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar