[Adana - MT]

Bir keşif ve fotoğraf gezisi yapacağımdan dolayı geziye katılamayacağım bilginize.

Gidilecek yer: Akdeğirmen Köprüsü - Kızıltahta Köyü

İyi geziler.

Arkadaşlar, Günün kısa oluşu nedeniyle sadece Mersine gitmeyi öneriyorum, sahilde Balık yeriz, çayımızı içeriz ve geri döneriz :cat: Narlıkuyu biraz uzak düşüyor, dönüşümüz karanalağa kalıyor :cyclopsan Sziler ne diyorsunuz :silent:

kardeş niye sen keşifçimisin bu ne acelen:bounce:
yeni terazici çırağıyım :) adaşım ve mehmetle mersin haline gittik, terazi bakımları yaptık.
adaşım adı gibi maşallah: vidalar çelikti sökülemeyenleri matkapla deldi geçti ::biggrinn nede olsa çelikgürsel :)
Günaydın yakışıklı abiler,günaydın dul kalma potansyeli yüksek yengeler....:queen:
ne anlamda biraz açıversen diyorum :mrgreen:

demirgursel, adanalı+, osmx, haluka28+, ahmetnr+, muzaffer1968+, klevra77, efendy_iso+
hep okuyun kimse fikir paylaşmasın ha :p

Son düzenleme:
Arkadaşlar, Günün kısa oluşu nedeniyle sadece Mersine gitmeyi öneriyorum, sahilde Balık yeriz, çayımızı içeriz ve geri döneriz :cat: Narlıkuyu biraz uzak düşüyor, dönüşümüz karanalağa kalıyor :cyclopsan Sziler ne diyorsunuz :silent:

gezi saati fikir birliğine varırız yanlız bora beyin menüsü degil hatırlatırım

evet adana mt ehliyet sınavını geçtim
trafik:70
motor:85
ilkyardım:77
ayın 17 veya 18'de direksiyon var obur haftayada bunu kutlarız:queen::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yükselim hayırlı olsun senin adına sevindim,direksiyonu zaten verirsin sakın fazla artistik hareket yapma alacağın, ehliyet ters teper normal kukalardan geç emniyetli bir şekile durdur.Ahada verdim gitti hadi hayırlı olsun

Yükselim hayırlı olsun senin adına sevindim,direksiyonu zaten verirsin sakın fazla artistik hareket yapma alacağın, ehliyet ters teper normal kukalardan geç emniyetli bir şekile durdur.Ahada verdim gitti hadi hayırlı olsun

saol abicim zaten öyle brsey yapma aralardan gecerım donerım saten.sonrada alırım ehlıyetımı artık bırlıkte gıderız.alıncada güzel bır kutlama yaparız:queen::rendeer:

Adana İl Temsilcisi
yükselcim,şimdiden hayırlı olsun,hiç şüphem yok sen onuda halledersin.:cat:

gürsel pazar günü geliyorsun değilmi?

gökhand ya sen pazara geliyormusun?

Son düzenleme:
hadi şimdiden hayırlı olsun yükselim :rendeer:

yükselcim,şimdiden hayırlı olsun,hiç şüphem yok sen onuda halledersin.:cat:

gürsel pazar günü geliyorsun değilmi?

gökhand ya sen pazara geliyormusun?

tsk ederim abilerim.hayırlısı ıle onuda geçtıkmı tamamdır:queen:

bora abicim babam yanımda gökhanda geliyormus babama özel msj cekti hayalet murat abi sende gezıye katılacakmısın?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar