[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende hatunumla geliyorum,üzgünüm ahmetim

Herkesin Bayramı Kutlu, mutlu ve mübarek olsun. Uzun zamandır kimseyi göremiyorum özledim sizleri.Bici partisi ne zaman nerde bende geleyim.

Son düzenleme:
:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART]ADANA MT Ailemizin ve Hemşerilerimin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ[/PANKART]

.

Teşekkür ederiz murat abii,şu an hepsi antep yolunda bildiğim kadarıyla,Seninde ŞEKER bayramın kutlu olsun ( Ramazan :p )

Teşekkür ederiz murat abii,şu an hepsi antep yolunda bildiğim kadarıyla,Seninde ŞEKER bayramın kutlu olsun ( Ramazan :p )

Sağol İsocan..:rendeer:

Haberim var..:mrgreen:
Dün akşam @AYDEMİR cepten arayıp hem bayramımızı kutladı hemde davet etti Antep'e..
Ama görevimiz var diye gidemedim..:pale:
Akşam yine görevliyiz işte..:)

Senin ve nişanlın Ferda'nın da bayramı ayrıca kutlu olsun..:rendeer:
Yüzünüz hep gülsün..
:cat:

arkadaşlar cümleten bayramınız kutlu olsun tekrardan:rendeer:
bugünkü gezide çok güzeldi bu arada, katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, uykusuzlukla geçen fakat buna deyen çok güzel bir geziydi:rendeer:

Günaydın Arkadaşlar; bayramınızı kutlarım :rendeer:

Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun, fotoları yayınlayın yeter :mrgreen:

selamlar adana mt ahmetnr yanımda kahvaltı yapıyor selamı var yumurta bitecek diye gelmiyor bilgisayara

Son düzenleme:
gayet güzel bir geziydi antep'e teşekkür ederiz. ama bir o kadar da yorucuydu. hatta millet o kadar yorulmuşki bir birine eyvallah bile diyemedi.

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
gayet güzel bir geziydi antep'e teşekkür ederiz. ama bir o kadar da yorucuydu. hatta millet o kadar yorulmuşki bir birine eyvallah bile diyemedi.

akşam senden ayrıldıktan 2-3 km.sonra,sağda vedalaşmak için durmuşlardı.tam önlerine de bir kamyon durmuş,ben bile son anda farkettim ve ilerden geri döndüm de vedalaştık.sen sanıyorum göremedin.

fotolar için antep topik açacak, sen geldinmi?

muzaffer,sanıyorum topiği hasan açacaktı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar