Mersin İl Temsilcisi
arkadaşlar acil HONDA CBF500 bulun bana.çok acil
http://www.cbfturkiye.org/forum/viewtopic.php?f=12&t=7021
incele bir.
arkadaşlar acil HONDA CBF500 bulun bana.çok acil
neden acıl gursel abı..?
motoru sattım ümit.motorsuzluk bana göre deyilmiş kredi kullanıp acilen bu defa cbf 500 alacam
sencer teşekkür ederim ilgilendiğin için.ben 4 almayacağım.bu defa cbf500 düşünüyorum![]()
ya ne işin var bir defa alacaksın boşver cbf 500 sana sıralı dört alalım gürsel abi senin de içinde var o ateş saklama çıkart açığa fazer çok güzel yakışır muzaffer abim sana oldukça yardımcı olacaktır selamlar muzaffer abi nediyor gürsel abimiz cbf 500 felan bir el at abi yazık okadar kuyruk dorultacak bari 4 ün kuyruğu olsun
Adana Mt iyi akşamlar,inşallah sağ salim dönmüşsünüzdür,resimleri bekliyoruz.
Demirim gürselim cbf 500 alacaktın neden 500 ünü sattın,kuyruk operasyonuna sendemi girecen yoksa inşallah en kısa zamanda kavuşursun istediğin motora,iyi akşamlarrrrrr
Adana Mt iyi akşamlar,inşallah sağ salim dönmüşsünüzdür,resimleri bekliyoruz.
Demirim gürselim cbf 500 alacaktın neden 500 ünü sattın,kuyruk operasyonuna sendemi girecen yoksa inşallah en kısa zamanda kavuşursun istediğin motora,iyi akşamlarrrrrr
Sevgili kardeşlerim bayramınızı kutlar.Saglık dolu mutlu günler dilerim Herşey istediğiniz gibi olur işşallah:rendeer: Ayrıca.Tüm MT..üyelerininde bayramını.kutluyorum..saygılarımla:rendeer:
ben muzaffer abi acacak konuyu diye biliyorum