[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
GÜNCEL

bu pazar:KARBOĞAZI'na sucuk yemeye gidilecek.sucuk ve diğer malzemeyi YUSUF kardeşimiz tedarik edecek.
ROTA:eek:tobandan,çamlıyayla ayrımından çıkılıp,karboğazına gidilecek.hava.18 derece parçalı bulutlu.mesafe:90 km.
BULUŞMA YERİ: MOLA TESİSLERİ
BULUŞMA SAATİ:9.00
HAREKET SAATİ:9.30
-ahmet abi
-fatih abi
-fazer muzaffer,eşi ve OSCAR
-muttalip eşi ve çocukları
-murat hoca
-gökmen
-fuat
-banat yusuf,eşi,kızı ve ALİOSMAN,
-onurcan
-ceyhan'dan,burak hoca,mustafa
-taha
-abdullah
-KENAN SAĞLAM

hemen hemen her Çarşamba olduğu gibi yine İstanbul'daydım ve toplantıya katılamadım,
Hafta sonu da bir kaç gün için Antalya da olacağımdan geziye de katılamayacağım.

Motor da yok zaten :(

hayırlı Cumalar...

Gunaydin arkadaslar...Herkese iyi bir hafta sonu diliyorum...:rendeer:

Pazar gunu yagisli gosteriyor:pr:Hayirlisi olsun...

Yusuf, onemli birsey yoktur umarim.

hemen hemen her Çarşamba olduğu gibi yine İstanbul'daydım ve toplantıya katılamadım,
Hafta sonu da bir kaç gün için Antalya da olacağımdan geziye de katılamayacağım.

Motor da yok zaten :(

hayırlı Cumalar...

Hocam,kolay gelsin...:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
DUYURU
pazar günü havanın yağışlı olma riski (karboğazında sığınacak bir yer de yok)ve çoğu arkadaşımızın çeşitli sebeplerden dolayı geziye katılamamaları nedeniyle gezi organizasyonu,daha sonraki bir zamana ertelenmiştir.bilginize.

DUYURU
pazar günü havanın yağışlı olma riski (karboğazında sığınacak bir yer de yok)ve çoğu arkadaşımızın çeşitli sebeplerden dolayı geziye katılamamaları nedeniyle gezi organizasyonu,daha sonraki bir zamana ertelenmiştir.bilginize.

Haftaya olursa bende yetişirim inşallah:flower:

Hayırlı cumalar. Ben geldim Bursa'dan. Pazar gelirim diyordum ama iptal olmuş. Sağlık olsun daha çok gezeriz.

iyi günler akdaşlar hayırlı cumalar bora abi yagış nedeniyle gezi iptal edildi ise ben günlük baktıgım icin pazara yagış yok hic bir sitede ben göremedim ama hayırlısı olsun inşallah yagarda biz ciftcilr büyük stresten kurtuluruz :)
DUYURU

Gunaydin dostlar
Murat hoca sen bu gun calis ben de yarin :(

Çalış çalış nereye kadar abi...:bounce:

Bende başvursam mı diye düşünüyordum aslında :mrgreen: Emme bu sene çalışamadık Murat hocam. Artık seneye senden başvuru formu isterim:queen:

Ne zaman istersen Ahmedim... Hatta istersen sınava girme ben senin kaydını gemicik kaçırma bölümüne bir ayakkabı kutusuna yapiiim...:queen:

kestane yedim hocam:))

Tabi ki kestaneyi yemeden önce pişirdin pişirmeden önce de çizdin...:cat:

Çalış çalış nereye kadar abi...:bounce:

Ne zaman istersen Ahmedim... Hatta istersen sınava girme ben senin kaydını gemicik kaçırma bölümüne bir ayakkabı kutusuna yapiiim...:queen:
Hocam o durumlar sakat ya:queen: Biz kutucuksuz gemiciksiz gidelim sonra manşetlerde rezilliğin bini bintürlü olur:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar