hemen hemen her Çarşamba olduğu gibi yine İstanbul'daydım ve toplantıya katılamadım,
Hafta sonu da bir kaç gün için Antalya da olacağımdan geziye de katılamayacağım.
Motor da yok zaten![]()
hayırlı Cumalar...
DUYURU
pazar günü havanın yağışlı olma riski (karboğazında sığınacak bir yer de yok)ve çoğu arkadaşımızın çeşitli sebeplerden dolayı geziye katılamamaları nedeniyle gezi organizasyonu,daha sonraki bir zamana ertelenmiştir.bilginize.
Hayırlı cumalar. Ben geldim Bursa'dan. Pazar gelirim diyordum ama iptal olmuş. Sağlık olsun daha çok gezeriz.
DUYURU
pazar günü havanın yağışlı olma riski (karboğazında sığınacak bir yer de yok)ve çoğu arkadaşımızın çeşitli sebeplerden dolayı geziye katılamamaları nedeniyle gezi organizasyonu,daha sonraki bir zamana ertelenmiştir.bilginize.
Hayırlı cumalar. Ben geldim Bursa'dan. Pazar gelirim diyordum ama iptal olmuş. Sağlık olsun daha çok gezeriz.
Günaydın ÖSYM başvuruları devam okuldayım tatil günü yaw...r:
kestane yedim hocamİyi akşamlar , iyi geceler herkese...:rendeer:
Hoşgeldin.... Vayyyy naaaptın Bursa'da.:queen:
Gunaydin dostlar
Murat hoca sen bu gun calis ben de yarin![]()
Bende başvursam mı diye düşünüyordum aslında :mrgreen: Emme bu sene çalışamadık Murat hocam. Artık seneye senden başvuru formu isterim:queen:
kestane yedim hocam)
Hocam o durumlar sakat ya:queen: Biz kutucuksuz gemiciksiz gidelim sonra manşetlerde rezilliğin bini bintürlü olur:queen:Çalış çalış nereye kadar abi...:bounce:
Ne zaman istersen Ahmedim... Hatta istersen sınava girme ben senin kaydını gemicik kaçırma bölümüne bir ayakkabı kutusuna yapiiim...:queen: