[Adana - MT]

Günaydın dostlar iyi haftalar bol ve hayırlı kazançlar. Yoldan gelenlerede tekrardan hoş geldiniz

Herkese günaydın,
bizlerde sağ salim döndük,

güzel festivalin ve hafta sonunun ardından herkese iyi haftalar dilerim.

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.tahmin ediyorum hepimiz sağ salim döndük.çok güzel bir festivaldi.hepinize iyi haftalar.(tatilden sonra nasıl iyi olacaksa:pale: )

günaydın dostlar sag salim dönmenize sevindim yediginiz ictiginiz sizin olsun gördügünüz güzellerden bahsedin bakalım fotolara bakım kendimizi avutacagız artık :rendeer:

Merhaba arkadaşlar,
Şükür sorunsuz döndük
Umarım hepimiz için keyifli bir festival olmuştur.
İşler yığıldı
Bilgisayar çöktü
Eh tatilin acısı çıkacak anlaşılan
Hepinize hayırlı haftalar

Merhaba arkadaslar,Hayrli isler...iyi haftalar...:rendeer:

Keyifli,eglenceli,heyecanli ve de en onemlisi butun bunlari paylasacak dostlarla bir arada oldugumuz bir fastivaldi...:thumleft:

Zorlu ve yorucu bir donus yolculugunun ardindan kazasiz belasiz ulasmamiz tek tesellimiz... :cat:Bunun uzerine p.tesi sendromu ve biriken isler...::pr:Ama bunlarin hicbiri aldigimiz keyfin ve yaptigimiz o virajlarin heyecanini sondurecek kadar onemli diil...:flower:

Herkese merhabalar arkadaşlar.
Bizde Allah’ın izniyle sağ salim döndük çok şükür.
Muzaffer abimin dedigi gibi molada benzin aktıgını fark ettim ve karbüratör ve şamandıra ile ilgili giderilmesi gereken bir takım sorunları gidermek durumunda kaldım.
Emegi geçen herkese çok çok teşekkürler. Ayrıca erkenden manavgata giderek kamp alanımızı çeviren Fatih abimizide tekrardan teşekkürler…
Daha nice birlikteliklerimize inşallah… :)

Herkese merhabalar arkadaşlar.
Bizde Allah’ın izniyle sağ salim döndük çok şükür.
Muzaffer abimin dedigi gibi molada benzin aktıgını fark ettim ve karbüratör ve şamandıra ile ilgili giderilmesi gereken bir takım sorunları gidermek durumunda kaldım.
Emegi geçen herkese çok çok teşekkürler. Ayrıca erkenden manavgata giderek kamp alanımızı çeviren Fatih abimizide tekrardan teşekkürler…
Daha nice birlikteliklerimize inşallah… :)
bişeydegil emrecigim bizler dostlarımız için varız.::sefereee

hoşgeldiniz abilerim ablalarım.. tekerinize sağlık... eminim süper keyifli bir festivaldi. bu ekipten başka türlüsü beklenemez...

Adana İl Temsilcisi
bahadır,sana festivalden,şapka,boyun anahtarlığı ve rozet getirdim.:wiinkk:

festivalciler hala kendine gelememiş anlaşılan,
:thumright :thumright :thumright :thumright :thumright :thumright

Görünüşe göre öyle gerçi birde tatil sonrası işlerinin yoğunluğu var beklemedeyiz bakalım :cherry:

tuc

bitkin düştüm ben yahu.bu çarşamba değilde gelecek çarşambaya görüşürüz inşallah :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar