[Adana - MT]

herkese iyi haftalar. aşağıda linki olan omm nin 4-5 haziran mersinde 2 günlük eğitimi var. katılmak isteyen kaçırmasın diyorlar. ben kayıt yaptırdım. bilginize...
http://www.ommriders.com/t/01/sub.jsp?p=9535

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:59 ----------

kesin geleceğinizi belirtmediğiniz için,2 motor birleşince hareket ettik.keşke peşimizden yetişseydiniz çünkü 80-90-100 aralığında gittik zaten.sağlık olsun bir dahaki sefere birlikte teker çeviririz.

ben aslında misis çıkışına kadar geldim fakat kimsecikler yoktu. daha tanışamadığımız için böyle oldu. inşaallah bir dahaki sefere.

herkese iyi haftalar. aşağıda linki olan omm nin 4-5 haziran mersinde 2 günlük eğitimi var. katılmak isteyen kaçırmasın diyorlar. ben kayıt yaptırdım. bilginize...
http://www.ommriders.com/t/01/sub.jsp?p=9535

Merhaba arkadaşım,
Eğitime sürücüler kendi makineleri ile mi katılıyorlar?:silent:
Bu konuda bir bilgin var mı?

evet. zaten gelen eğitimciler bu işten para almıyorlar.geliş-gidiş ve konaklama masraflarıymış. linke tıklarsanız neler yaptıklarını anlatmışlar. bu arada ben fatih. mavi varaderosu olan. gerçi şimdi 1150 rt oldu.:cat:

bu aradaa OMM nin eğitimine kimse katılmayacak mı? sadece 250 tl veriyorsunuz ve 2 gün sabah 8 akşam 5 motosikletle uğraşıyorsunuz. iyi değil mi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muzaffer abi dediğin tamirci nin tel ini aldım peki diğer motosiklet markaları misal bmw nin tamirini yapabilirmi yada bmw tamircisi varmı adanada hesaplı işini iyi yapan...adanada pek arkadaşım yok onun için soruları burada soruyorum...teşekkürler..

selam adanalı motorcular:rendeer:
ne yaparsınız, hepinize selamlar olsun.kendinize iyi bakın, kaza bela görmeyesiniz.görüşmek dileğimle:rendeer:

herkese iyi akşamlar dilerim,demirim gürselim yeni dünyalar kurudu artık sağol,
yarın akşam bişey çıkmazsa ben çamlıkta olucam şimdiden yazayım dedim

bu aradaa OMM nin eğitimine kimse katılmayacak mı? sadece 250 tl veriyorsunuz ve 2 gün sabah 8 akşam 5 motosikletle uğraşıyorsunuz. iyi değil mi?

benim bildiğim adanada enver usta var bmw denildiğinde akla gelen bir numara isimdir kanaatimce. yinede forumdaki arkadaşların yorumlarını beklemek lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar