Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,
Hayırlı haftalar,
kesin geleceğinizi belirtmediğiniz için,2 motor birleşince hareket ettik.keşke peşimizden yetişseydiniz çünkü 80-90-100 aralığında gittik zaten.sağlık olsun bir dahaki sefere birlikte teker çeviririz.
ben aslında misis çıkışına kadar geldim fakat kimsecikler yoktu. daha tanışamadığımız için böyle oldu. inşaallah bir dahaki sefere.
herkese iyi haftalar. aşağıda linki olan omm nin 4-5 haziran mersinde 2 günlük eğitimi var. katılmak isteyen kaçırmasın diyorlar. ben kayıt yaptırdım. bilginize...
http://www.ommriders.com/t/01/sub.jsp?p=9535
Merhaba arkadaşım,
Eğitime sürücüler kendi makineleri ile mi katılıyorlar?:silent:
Bu konuda bir bilgin var mı?
herkese iyi haftalar. aşağıda linki olan omm nin 4-5 haziran mersinde 2 günlük eğitimi var. katılmak isteyen kaçırmasın diyorlar. ben kayıt yaptırdım. bilginize...
http://www.ommriders.com/t/01/sub.jsp?p=9535
Merhaba arkadaşım,
Eğitime sürücüler kendi makineleri ile mi katılıyorlar?:silent:
Bu konuda bir bilgin var mı?
evet. zaten gelen eğitimciler bu işten para almıyorlar.geliş-gidiş ve konaklama masraflarıymış. linke tıklarsanız neler yaptıklarını anlatmışlar. bu arada ben fatih. mavi varaderosu olan. gerçi şimdi 1150 rt oldu.:cat:
evet. zaten gelen eğitimciler bu işten para almıyorlar.geliş-gidiş ve konaklama masraflarıymış. linke tıklarsanız neler yaptıklarını anlatmışlar. bu arada ben fatih. mavi varaderosu olan. gerçi şimdi 1150 rt oldu.:cat:
Hayırlı olsun Fatih bey,
Allah kaza bela vermesin.
Haberim olmadığı için tanıyamadım. Kusura bakma.
Görüşmek üzere.:cat:
Hayırlı olsun Fatih bey,
Allah kaza bela vermesin.
Haberim olmadığı için tanıyamadım. Kusura bakma.
Görüşmek üzere.:cat:
sağolasın Yusuf ağabey. görüşmek üzere. selamlar.
ben fatih. mavi varaderosu olan. gerçi şimdi 1150 rt oldu.:cat:
hayırlı olsun,iyi bir tercih.:cat:
bu aradaa OMM nin eğitimine kimse katılmayacak mı? sadece 250 tl veriyorsunuz ve 2 gün sabah 8 akşam 5 motosikletle uğraşıyorsunuz. iyi değil mi?