- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili dostlar,Adana MT bu hafta değerli büyüğümüz Muzaffer abi ve sevgili kardeşimiz Haluğun yeni motorlarının kuyruk düzeltme gezisi olan Karatepe ye gittik lafı uzatmadan işte resimler
bunlar toplanma terimiz olan mola tesislerin deklanşöre yansıyanlar
bunlarda ben ve eşim arabayla katıldığımız için arabanın içinden çektiğim seyir halindeli resimlerdi
sonunda uzun bir yolculuktan sonra vardık fazla söze gerek yok işte resimler
büyük küçük herkes eğleniyor kendi çapında
manzaranın güzelliğine bakın hadi gelde yeme
herkes harıl harıl çalışıyor hemde boğaz tokluğuna
herkes halinden memnundu karnı doyan bir kenera yayıldı,kimisi artistik pozlar peşindeydi herzamanki gibi
bunan sonraki yerler tarihi kültürümüzle ilgili müzeden birkaç resim,bu kültürel tarihle ilgili bişeyler yazmak isterdim fakat hiç bir bilgim yok arkadaşlarımızı yanlış bilgilendirmek istemem,bu konuların üstadı Makine nickli arkadaşımız Hasandır onun klavyesinden çıkması daha açıklayıcı olur
müzeden gelenler yorgunluktan sere serpe yayıldılar yorgunluk atmak için
bu ağaçcı dikkatli incelerseniz burgulu bir gövdesi var,ismi sandal ağacıymış
çok sağlam ve çokda dayanıklı olduğundan sandal yapımında kulanılıyormuş
baharı bekleyen kumrular gibi
ve artık tekrar yoldayız geri dönüş başladı tabi yine arabanın içinden çektim
burdan sonrası malum,herkes evine gidiyor,bir hafta sonu geziside böylece bitiyor ama bendeki resimler bu kadar daha devamı var,
Bugünü organize eden sevgili Muzaffer abimize ve haluk hocamıza,bir kere daha hayırlı olsun dileklerimi iletir, ayrıca katılan tüm dostlara teşekkür eder,Unutmadan Gökhan kardeşimize(Barbudos) ve eşine bizi dostlarımızdan ayrı bırakmadıkları için iki kerer teşekkür ederiz.
bunlar toplanma terimiz olan mola tesislerin deklanşöre yansıyanlar
bunlarda ben ve eşim arabayla katıldığımız için arabanın içinden çektiğim seyir halindeli resimlerdi
sonunda uzun bir yolculuktan sonra vardık fazla söze gerek yok işte resimler
büyük küçük herkes eğleniyor kendi çapında
manzaranın güzelliğine bakın hadi gelde yeme
herkes harıl harıl çalışıyor hemde boğaz tokluğuna
herkes halinden memnundu karnı doyan bir kenera yayıldı,kimisi artistik pozlar peşindeydi herzamanki gibi
bunan sonraki yerler tarihi kültürümüzle ilgili müzeden birkaç resim,bu kültürel tarihle ilgili bişeyler yazmak isterdim fakat hiç bir bilgim yok arkadaşlarımızı yanlış bilgilendirmek istemem,bu konuların üstadı Makine nickli arkadaşımız Hasandır onun klavyesinden çıkması daha açıklayıcı olur
müzeden gelenler yorgunluktan sere serpe yayıldılar yorgunluk atmak için
bu ağaçcı dikkatli incelerseniz burgulu bir gövdesi var,ismi sandal ağacıymış
çok sağlam ve çokda dayanıklı olduğundan sandal yapımında kulanılıyormuş
baharı bekleyen kumrular gibi
ve artık tekrar yoldayız geri dönüş başladı tabi yine arabanın içinden çektim
burdan sonrası malum,herkes evine gidiyor,bir hafta sonu geziside böylece bitiyor ama bendeki resimler bu kadar daha devamı var,
Bugünü organize eden sevgili Muzaffer abimize ve haluk hocamıza,bir kere daha hayırlı olsun dileklerimi iletir, ayrıca katılan tüm dostlara teşekkür eder,Unutmadan Gökhan kardeşimize(Barbudos) ve eşine bizi dostlarımızdan ayrı bırakmadıkları için iki kerer teşekkür ederiz.
Son düzenleme: