Adana[mt] kozan'da ciğer yedi

Abi ilk başlarda foto krizi yaşanmmış ama sonra sağnak olarak süper görüntler çıkmış.Tekerinize yüreyinize sağlık.

Moderatör (forrap)
Güzel bir gezi olmuş.
Fotoğraflar için teşekkürler:cat:
Nice keyifli gezilere..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hah şimdi oldu resimlerin hepsi bu herhalde,herkesin eline sağlık teşekkürler.

she

Hava güzel olunca gezide güzel olmuş. Afiyetde olmuş:)

tekerinize ,emeklerinize sağlık.tempolu gezi olduğu belli:queen:cengizzzz MZ üstünde dediğin gibi durmuşsun:pr::pr:helal size:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:42 ----------

Resim119.jpg

http://i717.photobucket.com/albums/ww173/BEK_011/KOZAN/Resim120.

elennnnnnnnnn sankim kendinizi genç aşıklar gibi zannediyonuz:bounce:bari bırakta dağınık kalsınnn.ne bu lennnnnnn yeter bire sarılda sarılllllll:rendeer:

güzel gezi emeğinize sağlık dayımın sağlık problemlerinden katılanmadım kısmet başka zamana

İlgiyle izledim.Adana mt ile Kapuzbaşı şelalerinde tanışmıştık.Siyah tdm ye bayıldım.Bir gün Mersin'e bekleriz...

Adana İl Temsilcisi
güzel gezi emeğinize sağlık dayımın sağlık problemlerinden katılanmadım kısmet başka zamana

İlgiyle izledim.Adana mt ile Kapuzbaşı şelalerinde tanışmıştık.Siyah tdm ye bayıldım.Bir gün Mersin'e bekleriz...

inşallah bir gün ziyaretinize geliriz.sevgilerimle.

Çok güzel olmuş wallahii. Herdaim yolunuz açık olsun..

teşekkürler arkadaşlar.

ulennnn hani ciğerlerin resmi.hiç kafanız çalışmıyor.adanada ciğerci yokmuydu'da ta kozana gittiniz.çıltırmayın gene beni.

Güzel olmuş. Adanalı abi yanlış anlama keşke fotolarda tanıtsaydın bizlere Adanalı arkadaşlarımızı kim kimdir öğrenirdik.:rendeer:

Gaziantep İl Temsilcisi
ne güzel etmişsiniz siz öyle resimler herşeyi anlatıyor Adanalı güzel insanlar sizleri özlemiştim en kısa zamanda görüşmek üzere hoşçakalın....

Tekin abi selamlar olsun senide özledık abi gelmiyormusun bu tarafa..

Adana İl Temsilcisi
Güzel olmuş. Adanalı abi yanlış anlama keşke fotolarda tanıtsaydın bizlere Adanalı arkadaşlarımızı kim kimdir öğrenirdik.:rendeer:

haklısın,korkut kardeş,aslında benim kafamdaki fikir de resim aralarına tanıtıcı (yer/kişi)yazıları yazmaktı.ama başta da okumuşsundur,foto yüklemede epey sıkıntı çektim dün akşam,bu defada parça parça yükledim ama fotolar 2 değişik makineden alındığı için,pc.kendine göre seçim yapıp çorba etmiş fotoları.ben istedim ki,baştan sona doğru akıcı bir şekilde devam etsin ama olmadı,artık bir dahaki sefere.gerekli önlemlerimi aldım.:queen::bounce::wiinkk:

ne güzel etmişsiniz siz öyle resimler herşeyi anlatıyor Adanalı güzel insanlar sizleri özlemiştim en kısa zamanda görüşmek üzere hoşçakalın....

teşekkürler aliciğim.:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
maşallah güzel gezi olmuş helal adana mt,hani ahmet alanç yok aranızda yeni motor almış severdi gezmeyi demekki işi vardı resimler için sağolun

çok güzel ve keyifli bir geziydi katılan tüm arkadaşlara ve bizi orada karşılayan tekin abi ye cok teşekkürler nice güzel gezilere hep beraber inşallah:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mükemmel bee muzaffer abim protokolu bozmuş beee oda moto ile gelsedi tam olurdu bence olsun ellerinize sağlık çok güzel olmuş en kısa zamanda aranızda olmak dileğimle iii akşamlar muzaffer abimede ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim...

adana MT nin cc ortalaması en düşük olan geziydi bu gezi. hesapladık 282 cc çıktı. ben unutmuşum gezi fotolarına bakmayı yaw. gezi güzeldi ama ciğer için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar