- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar, 23 Mart sabahı millet harıl harıl Motoshow fuarına gitmek için hazırlık yaparken bizde bari oralara gidemiyoruz vuralım kendimizi yollara dedik ve çıktık yola.
Önce bir benzinliğe uğrayıp demir atlarımızı sulayıverdik.
Aladağ'a yakın bir yerde ilk molamızı verdik.
veyis hocam ve olbitz ahmet
alp ve sevimli kız arkadaşı güneş
Hazırlanıp yola devam ediyoruz.
Ve yemek yiyeceğimiz yurdumuzun saklı kalmış cennetlerinden birindeyiz; Eğner
heryerden su fışkırıyordu.
Yemeklerimizi sipariş verdik ve inşallah gelecek diye bekliyoruz. Garson çocuğa sipriş verene kadar göbeğimiz çatladı. biraz yavaş anlıyordu sanırım. zaten sonunda da patlak verdi fazla yemek geldi. ama salata zenginliğine diyecek yoktu. tabii önden gelen sucuklarıda unutmamak gerek.
kimi tavuk kimi et yedi bora abi ise seyretti. rejim mi yapıyor nedir. bak yine yok ortada.
yiyen yedi ama götürrrrr Hasan biladerim.
Yarasın veysi hocama
Eeeee genç tabi ki yiycek onun vucudu yakar.
Tokuşturalım kadehleri kolada olsa
Bora abi de öyyyle börtü böcek gezdi. Resim çektirdi "Gel hele gel Haluk kardeş beni şöyle bir çeksene"
Açlığını bastırsın diye su içiyo herhalde.
Leydilerimizi böyle motorların tepesinde görmek hoş oluyo canım.
Eğner'i az bir şey geçtikten sonra bir şelale var. güzel fena değil.
Niagara etkisi yaratmasa da aşıklar için güzel bir yer.
Bora abide kayınbaba gibi girmiş oraya. bi çık ordan yaaa.
Bendeniz
Adana'ya girdikten sonra tüm arkadaşlar ayrıldı. Bende şu güzel manzarayı kaçırmiim dedim. ve bir geziyide böylece noktalamış olduk. İki hafta sonra İskenderun'a gidelim diye bir konuştuk ama baklım artık. katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. Bora abi sana biraz takıldım ama kusuruma bakmazsın artık. Bendeki resimler bu kadar hasan dah açok fotoğraf vardı.
Önce bir benzinliğe uğrayıp demir atlarımızı sulayıverdik.
Aladağ'a yakın bir yerde ilk molamızı verdik.
veyis hocam ve olbitz ahmet
alp ve sevimli kız arkadaşı güneş
Hazırlanıp yola devam ediyoruz.
Ve yemek yiyeceğimiz yurdumuzun saklı kalmış cennetlerinden birindeyiz; Eğner
heryerden su fışkırıyordu.
Yemeklerimizi sipariş verdik ve inşallah gelecek diye bekliyoruz. Garson çocuğa sipriş verene kadar göbeğimiz çatladı. biraz yavaş anlıyordu sanırım. zaten sonunda da patlak verdi fazla yemek geldi. ama salata zenginliğine diyecek yoktu. tabii önden gelen sucuklarıda unutmamak gerek.
kimi tavuk kimi et yedi bora abi ise seyretti. rejim mi yapıyor nedir. bak yine yok ortada.
yiyen yedi ama götürrrrr Hasan biladerim.
Yarasın veysi hocama
Eeeee genç tabi ki yiycek onun vucudu yakar.
Tokuşturalım kadehleri kolada olsa
Bora abi de öyyyle börtü böcek gezdi. Resim çektirdi "Gel hele gel Haluk kardeş beni şöyle bir çeksene"
Açlığını bastırsın diye su içiyo herhalde.
Leydilerimizi böyle motorların tepesinde görmek hoş oluyo canım.
Eğner'i az bir şey geçtikten sonra bir şelale var. güzel fena değil.
Niagara etkisi yaratmasa da aşıklar için güzel bir yer.
Bora abide kayınbaba gibi girmiş oraya. bi çık ordan yaaa.
Bendeniz
Adana'ya girdikten sonra tüm arkadaşlar ayrıldı. Bende şu güzel manzarayı kaçırmiim dedim. ve bir geziyide böylece noktalamış olduk. İki hafta sonra İskenderun'a gidelim diye bir konuştuk ama baklım artık. katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. Bora abi sana biraz takıldım ama kusuruma bakmazsın artık. Bendeki resimler bu kadar hasan dah açok fotoğraf vardı.
Son düzenleme: