Adana Mt Eğner Gezisi

Merhaba arkadaşlar, 23 Mart sabahı millet harıl harıl Motoshow fuarına gitmek için hazırlık yaparken bizde bari oralara gidemiyoruz vuralım kendimizi yollara dedik ve çıktık yola.

Önce bir benzinliğe uğrayıp demir atlarımızı sulayıverdik.
img2701xw9.jpg

Aladağ'a yakın bir yerde ilk molamızı verdik.
img2702fn7.jpg

veyis hocam ve olbitz ahmet
img2703kd5.jpg

alp ve sevimli kız arkadaşı güneş
img2705bf4.jpg

Hazırlanıp yola devam ediyoruz.
img2706sb4.jpg

Ve yemek yiyeceğimiz yurdumuzun saklı kalmış cennetlerinden birindeyiz; Eğner
img2707ej1.jpg

img2708gb7.jpg

heryerden su fışkırıyordu.
img2709bi4.jpg

Yemeklerimizi sipariş verdik ve inşallah gelecek diye bekliyoruz. Garson çocuğa sipriş verene kadar göbeğimiz çatladı. biraz yavaş anlıyordu sanırım. zaten sonunda da patlak verdi fazla yemek geldi. ama salata zenginliğine diyecek yoktu. tabii önden gelen sucuklarıda unutmamak gerek.

img2710bw6.jpg

kimi tavuk kimi et yedi bora abi ise seyretti. rejim mi yapıyor nedir. bak yine yok ortada.
img2712fi6.jpg

yiyen yedi ama götürrrrr Hasan biladerim.
img2713wm7.jpg

Yarasın veysi hocama
img2714py6.jpg

Eeeee genç tabi ki yiycek onun vucudu yakar.
img2715oj2.jpg

Tokuşturalım kadehleri kolada olsa
img2716kp2.jpg

Bora abi de öyyyle börtü böcek gezdi. Resim çektirdi "Gel hele gel Haluk kardeş beni şöyle bir çeksene"
img2717yy6.jpg

img2718jt2.jpg

Açlığını bastırsın diye su içiyo herhalde.
img2719zd5.jpg

Leydilerimizi böyle motorların tepesinde görmek hoş oluyo canım.
img2720xa5.jpg

Eğner'i az bir şey geçtikten sonra bir şelale var. güzel fena değil.
img2721bi5.jpg

img2722sg2.jpg

img2724uq9.jpg

Niagara etkisi yaratmasa da aşıklar için güzel bir yer.
img2726ts6.jpg

Bora abide kayınbaba gibi girmiş oraya. bi çık ordan yaaa.
img2727nf9.jpg

Bendeniz
img2728sl2.jpg

Adana'ya girdikten sonra tüm arkadaşlar ayrıldı. Bende şu güzel manzarayı kaçırmiim dedim. ve bir geziyide böylece noktalamış olduk. İki hafta sonra İskenderun'a gidelim diye bir konuştuk ama baklım artık. katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. Bora abi sana biraz takıldım ama kusuruma bakmazsın artık. Bendeki resimler bu kadar hasan dah açok fotoğraf vardı.
img2729qb5.jpg

img2730yh2.jpg

Son düzenleme:
dostlar motorunuza, elinize sağlık, niye demiyorsunuz arkadaş eynere gidilecek diye :pr: görmeyi çok istediğim bir yerdi.
neyse... resimler çok güzel, eminim çok zevkli bir gezi olmuştur.sağlık olsun bi dahakine bizde oluruz diyerek kendimi avutayım:mrgreen::queen:

süper gezi biz fuardayken siz etleri götürmüşsünüz ama deymiş gerçekten çok hoş bi gezi olmuş çok güzel yerlerr:)

Adana İl Temsilcisi
OOooo Adanalı sırıtırsın tabi Kanunı Cometi kaptın tabi...:p

yok yoook metecim.harbi harbi,halis mulis HYOSUNG dur kendisi.

dostlar motorunuza, elinize sağlık, niye demiyorsunuz arkadaş eynere gidilecek diye :pr: görmeyi çok istediğim bir yerdi.
neyse... resimler çok güzel, eminim çok zevkli bir gezi olmuştur.sağlık olsun bi dahakine bizde oluruz diyerek kendimi avutayım:mrgreen::queen:

senin hatırın için yine gideriz gürselim.

Son düzenleme:
oooo Adana MT yine cok güzel bir gezi olmuş. elinize,emeğinize,motorunuza sağlık.. yemekler güzel, doğa güzel sizler apayrı bir güzelsiniz.. Tek kelimeyle Süpersiniz... :rendeer::cat::rendeer:

Ahmet abi bu arada sen nick'i değiştir Oleblitz Yap.. daha uygun olur..:mrgreen:

birde alp kardeşim. Artık değiştir şu kaskı ya.. bak kız arkadaşının kaskı hakkaten süper duruyor.. seninki ekmek sepeti gibi olmuş :mrgreen:.. alalım bitane Noğğlan. yada laser...:mrgreen:

Son düzenleme:
harbiden haa adam bütün gezi boyunca sinek böcek yuttu. artık hangi böceğin hangi tadda olduğunu bile biliyo. küçükleri daha tatlıymış büyükleri biraz ekşiymiş kendi dedi valla.

bora abi haklı, gürsel senin için bi daha gideriz çünkü çok güzel bir yerdi. ben doğru dürüst seyremedim ki ortalığı hasana yetişcez diye.

Son düzenleme:
yaw yaw yawwww isoooo ben sana ne deyim bilmem ki bora abi dedigim gibi butün sorumluluk isonun gerçi kendisi şu an mt de başka niçk le takılsada yine aramızda yaw sabah tam hazırlanıyodum adam yapıştı bırakmıyo konu yine malum konu:wiinkk:

arkadaşlar bomba bir gezi olmuş katılan herkesin yüregine saglık bedenen degilsede gönlümüz sizinleydi tebrik ederim hepinizi:rendeer:

Ne zaman haberlesildi, ne zaman toplanildi, sastim dogrusu, C.tesi gunu gidip gelip mesajlara bakiyordum, bir gezi duyurusu gormemisim.

Herhalde ozelden mesaj atildi...(!?)

Bu haftasonu da kendimi ayarlamistim oysa, simdi uzuldum dogrusu, haberimiz olmadi, katilamadik. Motor da yeni bakimdan cikti, gicir gicir yapmis ustam, ellerine saglik.

Ne zaman haberlesildi, ne zaman toplanildi, sastim dogrusu, C.tesi gunu gidip gelip mesajlara bakiyordum, bir gezi duyurusu gormemisim.

Herhalde ozelden mesaj atildi...(!?)

Bu haftasonu da kendimi ayarlamistim oysa, simdi uzuldum dogrusu, haberimiz olmadi, katilamadik. Motor da yeni bakimdan cikti, gicir gicir yapmis ustam, ellerine saglik.

Üzülme 2 hafta sonra tekrar buluşuyoruz. o zaman gelirsin. ne kadar kalabalık olursa o kadar güzel oluyor.

ne güzel gezmişsiniz motorunuza sağlık... bu bahane ile adanali abimizin motorunu' da gördük:p yeni motorla hemen geziye atlamış bak bak bak:p Kazasız belasız abi.. :cat:

Anlaşıldı,kimse istemiyor demek,gelmeyiz bidaha gezilere rahat olun

Adanalı cometin cillop gibi hayırlı olsun güle güle kullan

Adana İl Temsilcisi

abi yok yaa,çok geç saatte kararlaştırıldı.herkes birbirine haber vermiş,aceleye geldi,yoksa sandığın gibi değil.olurmu öyle şey.adana sayfasına bile yazılamadı baksana.seni ve murat'(hayalet)ı akıl edemedik işte.

herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım.allah hiçbirimize kaza bela yüzü göstermesin.sevgilerimle.

Selam dostlar, yılın bu zamanında başka bi güzel oluyor eğner. Paylaşım ve fotolar çok güzel. Hepinizin motoruna sağlık.

OOooo Adanalı sırıtırsın tabi Kanunı Cometi kaptın tabi...:p
ula bırakta adam keyfini yaşasın, ne laf sokuyon agresif karizma:queen:
senin hatırın için yine gideriz gürselim.
iyi olur vallahi abi, görmeyi çok istediğim yerler arasında:cat:
harbiden haa adam bütün gezi boyunca sinek böcek yuttu. artık hangi böceğin hangi tadda olduğunu bile biliyo. küçükleri daha tatlıymış büyükleri biraz ekşiymiş kendi dedi valla.

bora abi haklı, gürsel senin için bi daha gideriz çünkü çok güzel bir yerdi. ben doğru dürüst seyremedim ki ortalığı hasana yetişcez diye.
abi hasan bastımı yetişene aşk olsun, adam bozuk yollarda bile roket maşallah:queen:

abi motoru hazır edersin umarım , iki hafta sonrakine hep beraber gideriz:cat:

yok be abi ne laf sokması...Ha Hyo Ha ST Kanuni...ne farkederki...iki stıckerla bizim HYO.. DUCATI olmadıki...sürat herşey demek değildir yani...

bak Allahın adını verdim...YBR 125 in yanında gözümde varsa şu Comet akşama çıkmak nasip olmasın sana yemin veriririm...

Çok güzel geziydi katılan herkese teşekkür ederim(z).Haluk abi yorumlar bomba,koptuk okurken.Kontak anahtarını unutmadın inşallah yine üstünde.akü tam biterse kolay kolay adam olmaz:)

Mehmet sende haklısın be kardeşim şu kask olayını halletmek lazım.ama alıştım napim hele o yuvarlak sulu sulu olanlar yokmu.Sabah aç çıkıyorum yola.Yolda sürerken bi yandan da besleniyorum.Hem yolculuk, hem avlanma safari misali..

Katılmayanlarda üzülmesin onlar için bi daha giderz.Gürsel abinin canı sağ olsun.

Bide yolda farklı motorlar denedim.Comet oldukça hoştu.Allah kaza bela vermesin Bora abime.Hasan Abi de sağolsun bi deli cesareti gösterip ben istemeden bi turla dedi.Ağzım kulaamda atladım hemen motora.Tadı damağımda kaldı:p

Cengiz sende unutturdun kendini olm iso dallamasınıda al gel bu ney başbaşa rakı sofrasımı yapıonuz nedir?:mrgreen:

Herkese sevgiler bi başka gezide görüşmek üzere:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar