Adana [mt] bu hafta çamardı'na gitti

Adana İl Temsilcisi
Bora abi, tum soylemlerine katiliyorum. Kismetse hep beraber havalar isininca tekrar gideriz. Senden daha bol resim bekliyordum. Mustafa abi ile yaptiginiz yani yapamadiginiz kardan adamda kucuk olmus be.:p
Keyifli bir gezi olmus, daha nicelerine.:cat:

inşallah,tabii ki gideriz.çook keyifli yolları var.resim konusunda,yusufun makinesinde çoğu.o da,sanırım ya vakti yoktu,yada buraya eklemeyi yapamadı.kardanadam resimlerimiz,çamardında resimlerimiz var yoksa.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
ooo benim memlekte gitmişsiniz :)

demirkazık' a çıktınızmı ?

hepiniz harika görünüyorsunuz ama gülek geçidinden sonra çok üşümüşsünüzdür :queen:

Adana MT gene formunda , güzel bir gezi olmuş yüreğinize sağlık:rendeer:

VIA

Valla özlemişim gurup sürüşlerini, paylaşım için teşekkürler.

Adana İl Temsilcisi
değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.resimlerin devamı inşallah gelecek.:pr:

bak burda manzara daha güzelmiş ee nede olsa il başkanı çekmiş resimleri canııım:)bide sanki kendi çok gençmiş gibin ihtiyar heyeti falan demiş ne ka gücüme gitti biliyonmu dayııııı(muzaffer abim)allah tekerinize taş değdirmesin yolunuz farınız açık olsun ihtiyar heyeti:)

bora abi dönüş yolunda sana korna çalan bendim :cherry:tekeriniz düz bassın güzel gezmişsiniz

Gezi bilgilendirme + face ekleme

inşallah,tabii ki gideriz.çook keyifli yolları var.resim konusunda,yusufun makinesinde çoğu.o da,sanırım ya vakti yoktu,yada buraya eklemeyi yapamadı.kardanadam resimlerimiz,çamardında resimlerimiz var yoksa.

Adanalı abi bende adanadayım güzel gezilerden banada haber verirseniz güzelbir grup oluşturabilecegimizi düşünüyorum. e-mail: [email protected] selamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar