Adana [mt] bayramda 2 günlük,aydıncık gezisi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Paylasim icin tesekkürler..
Güzel gezi olmus..
Dikkatimi ceken..
Motorlar harika. Korumalar tam.
Ve arabada bile kemerler takili..:cat:

Adana İl Temsilcisi
Paylasim icin tesekkürler..
Güzel gezi olmus..
Dikkatimi ceken..
Motorlar harika. Korumalar tam.
Ve arabada bile kemerler takili..:cat:

evet,bilinçli motorcu,bilinçli sürücü.:cat:

birkan,b.cengiz,k.cengiz,neler kaçırdınız bir bilseniz!!!!!!siz daha nazlanın bakalım.:wiinkk:

Ellerine ve tekerinize sağlık, süper eğlenmişsiniz :cat:. bayram nedeniyle büyüklerimizi ziyaret görevini yerine getirmek için şehir dışındaydık, kısmet başka zamana inşallah :cat:

Gaziantep İl Temsilcisi
Tebrikler adana mt gzel bir gezi olmuş biz buralarda firtına yagmurla boguşurken siz 2, günü siz denize girmişsinizne güzelde etmişsiniz.

özlemiştim siz sevgili dostları çoktandır göremıyordum iyi oldu Adana MT Antep den selamlar...

tebrikler güzel paylaşım:cat:
zıpkıncılar yine çevreyi seyredip çıkmış anlaşılan::deliir::

çok güzell hatta muhteşem bir gezi olmuş gidemeyenler çok şey kaçırmış:p
Allah neşenizi kaçırmasın bir daha ki geziye inş hep birlikte oluruz...:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gezimize katılan tüm arkadaşlara ve organizasyonu yapan HAluk hocama teşekkür ederim...Bilmeyen arkadaşlar için beklirteyim Aydıncık gezimizin :bounce:SON DURAK:queen: ı idi...Yani SON DORAĞA gittik diyebiliriz...Gerçi Turgay abi ve ben gitmedik ama SON DURAĞA giden arkadaşlar eylenmişler bayağı.....

Gezimize katılan tüm arkadaşlara ve organizasyonu yapan HAluk hocama teşekkür ederim...Bilmeyen arkadaşlar için beklirteyim Aydıncık gezimizin :bounce:SON DURAK:queen: ı idi...Yani SON DORAĞA gittik diyebiliriz...Gerçi Turgay abi ve ben gitmedik ama SON DURAĞA giden arkadaşlar eylenmişler bayağı.....
kardes orayı karıstırma hanı bıze bıse olmazda malum aramızda...:)) olanlar var
bu arada o resımde nası cıkmısım ya ben bıle tanımadım kendımı..guzel gezı guzel hava guzel ınsanlar guzel vırajlar ..hersey mukemmel..sencerım tesekurler guzel dıleklerın ıcın senıde aramızda gormek ısterıs artık artcı olarakda olabılır bıldırmen yeterlı..herkeşe gunaydın ıı calısmalar

tanısabılır mıyız

tanısabılır mıyız lutfenn

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 PM ----------

mavi gözlü arkadasla tanısmak ısterım acıkcası

ha haa haaaaaaaaaaa
akıllı olun, artık kimse yemez:queen:.aşık olan arkadaş:bounce:

:pale: ben özledim sizi yaaa bööle mutlu mutlu gezmelerimizideee toplaşmalarımızıı daa :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar