ADANA [MT]BALIK YEMEYE GİTTİ

Süper bir gezi olmuş katılanların ayağına sağlık,afiyet bal şeker olsun :) Allah neşenizi,neşemizi hiç bozmasın :rendeer:

keyifli bir gezi olmuş gibi görünüyor.fotolarda dikkatimi çeken bir ayrıntıyı belirtmek isterim.il temsilcisi adanalı abimiz sigara yerine içtigin o elektronik cihaz sigaradan daha tehlikeliymiş bence bir daha düşün derim.

bora abi balıktan sonrada halaymı cektiniz : )) pc de ne buldum bak : ))

buda bora abının yenı motoru

[![image](http://i.hizliresim.com/7m2krl.jpg)](http://hizliresim.com/7m2krl)

Adana İl Temsilcisi
fotolarda dikkatimi çeken bir ayrıntıyı belirtmek isterim.il temsilcisi adanalı abimiz sigara yerine içtigin o elektronik cihaz sigaradan daha tehlikeliymiş bence bir daha düşün derim.
kardeş ben epey araştırdım,ben ve eşim 9 aydır kullanıyoruz şimdilik oldukça memnunuz.

bora abi balıktan sonrada halaymı cektiniz : )) pc de ne buldum bak : ))
vay 1-2 yıl önceki G.ANTEP buluşmasındaydık.çok sevdiğimiz antepli kardeşlerimizin misafiriydik.anılarımı tazeledin kardeş.

Adana Merkez Hizaya gelsin herkes. Çok Harika bir gün olmuş resimlerden belli. Maşallah Adana Mt ye :thumleft:

Bende geleydim eyiydi :) imrenilecek bir ekip maşallah! Yakininizda bulunmaktan gurur duyuyorum :cat:

Adanalı abi :) sana bi sorum olucak , motordan memnunmusun 2. Motor olarak fazla gelirmi yoksa yeterlimidir
İyi sürüşler.

Teşekkür ederim Yusuf abim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------

Toplantı harici ilk defa beraber gezme fırsatı buldum, çok güzel insanlar bir araya gelmiş güzel bi ortam olmuş hep böyle güzel kalın Tekeriniz düz bassın

Adana İl Temsilcisi
Bora Baskan,paylasimlar icin eline,yuregine saglik...Zor olmustur o kadar fotografi ayiklamak...:rendeer:

Ayrica degerli yorumlariyla bu topic'e hayat veren ve dusuncelerini bizlerle paylasan motosiklet sevdalisi tum dostlara tesekkurler.:rendeer:

Herkese kazasiz belasiz surusler diliyorum,tekeriniz duz bassin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar