Adana Mt Bahçeli Sucuklu pazar gezisi

sakın üşümedik demeyin, inanmam:bounce: güzel gezi, motorlarınıza canlarınıza sağlık:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
evet hava gerçekten soğuktu.üşümedik diyemeyiz ama bu havada bile motor kullanmanın vermiş olduğu ayrı bir zevk var.1100 rakımlı bir yayla.ama hava o kadar berrak ve temizdi ki,değdi doğrusu.+ dostlarla olmak.bir de bilmeyen arkadaşlar için,gittiğimiz BAHÇE kazasının suyu çok meşhurdur.bol bol su içtik.

Gaziantep İl Temsilcisi
Çok istememe ragmen gelemedim hava cok soguktu bu tarafta sevgili dostlar inş başka bir sefere görüşmek üzere...

Tüh be böyle geziyi kaçırdık :salut: süper gezi olmuş emeğinize ve tekerinize sağlık :cat:

Yusuf abimede evini sizelere açtığı için bendende teşekkürler :rendeer:

arkadaşlarımızın yüreginin sıcaklıgı havanın sogugunu hiçe saydırdı:p gerçekten çok güzel bir geziydi katılan düm dostlara ve bizi evinde misafir eden yusuf abimize sonsuz teşekküler daha nice ge gezlerde hep beraber olmak ilegle:rendeer:

İnsanlar güzel motorlar güzel Adana tabiiki güzel süper bir gezi olmuş..

motor yol ve rüzgar soğuk ise bu ekibe sadece aksesuar olur...bizim motorlar garajda yatıyor....

gerçekten çok güzel bir gezi olmuş :)
kaçırdım mis gibi geziyi bende pazar günü solo küçük bir gezi yaptım ama bilsem sizlere katılırdım:pale:

evet hava gerçekten soğuktu.üşümedik diyemeyiz ama bu havada bile motor kullanmanın vermiş olduğu ayrı bir zevk var.1100 rakımlı bir yayla.ama hava o kadar berrak ve temizdi ki,değdi doğrusu.+ dostlarla olmak.bir de bilmeyen arkadaşlar için,gittiğimiz BAHÇE kazasının suyu çok meşhurdur.bol bol su içtik.

Yine Adana lilar.. :pr::pr::pr:
Ben az önce isyerinden ewe gelene kadar dondum..
Disarisi -4 derece.... Yaya olarak dondum...
Alacaginiz olsun diyorum yine. :cherry:

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Afiyet olsun yarasın ...

Tadı başka...
25kh382.jpg

Keyfi başka ...
sl375174.jpg

Doğası bambaşka ....
6ptbtz.jpg

Teşekkürler paylaşım için ... Nice buluşmalarda bir ve beraber olmanız dileğiyle....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ADANA (MT) BAŞKADIR ADANA MT NİN TARZI HİÇBİR (MT)DE OLMAYAN YANI...İYİ BİR MOTOSİKLET + DOSTLAR + BİRDE ÇUKUROVANIN EŞSİZ OLUŞU İŞTE TÜM MESELE BU...:mrgreen: MUZAFFER ABİMEDE BURADAN SLM LAR...

arkadaş ne muzaffer abin varmış beee:queen: :cherry:

çatla emi ::151:::flower:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:32 ----------

ADANA (MT) BAŞKADIR ADANA MT NİN TARZI HİÇBİR (MT)DE OLMAYAN YANI...İYİ BİR MOTOSİKLET + DOSTLAR + BİRDE ÇUKUROVANIN EŞSİZ OLUŞU İŞTE TÜM MESELE BU...:mrgreen:[/SIZE] MUZAFFER ABİMEDE BURADAN SLM LAR...

sağol kardeşim, senide aramızada görmek isteriz :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar