Adana MT - 25.04.2010 Karboğazı Sucuk Çıkartması

allah muhabettinizi arttırsınn çok güzel bir gezi ve ortam olmuş. yusuf abi kuyruk çok güzel doğrulmuş egrilik falan kalmamış :mrgreen::bounce:

508c0cb9.jpg

Filler tepişir, çimler ezilir :bounce:

Zafer abi, bu tepişme faslı sucukların sindirime uğrayıp kana karışmasını takiben yaşandı. Olay yerine intikal ettiğimde çoktan kendimi olayın içinde buldum fotoğraftanda anlaşıldığı üzere.
Daha Gürsel abi ile debelenme faslımız vardı bütün omurgaları sesli tepki göstermişti o kareleri bulamadım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 ----------

Yusuf abi cidden gördüğüm en iyi kuyruk doğrultmalardan biriydi. Kazasız belasız inşallah. Bu arada benim eski lakabım artık senin olsun. Bundan sonra sana VFR Yusuf diyelim!

ulen okadar mangal yapıp karnınızı doyurdum.hiçmi ben iltifatı haketmedimmm hıııı nankör herifler siziiiiiiii:pr:yusufcuğum kazasız sürüşler dilerim.hayırlı olsun:cat: allahım senin gibi cömert insanları iyilik sever motosikler tutkunlarını hep aramızda olmasını nasip etsin:rendeer:

arkadaşlar sizlere ve yusuf abime çok teşekkür ederim. çok güzel ve eğlenceli bir gezi oldu.:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
ulen okadar mangal yapıp karnınızı doyurdum.hiçmi ben iltifatı haketmedimmm hıııı nankör herifler siziiiiiiii:pr:yusufcuğum kazasız sürüşler dilerim.hayırlı olsun:cat: allahım senin gibi cömert insanları iyilik sever motosikler tutkunlarını hep aramızda olmasını nasip etsin:rendeer:

eveeet,mangal başında sucuklara pişme talimatı veren,elleriyle ızgaraları çeviren sevgili muzaffer kardeşimize ve ismail ustamıza teşekkürü de bir borç biliriz.:p::haapppy:::thanks:

Son düzenleme:
benim zor ve yorucu bir geziydi ama uzun aradan sonra scooter bile iyi geldi. herkese herşey için teşekkürler

Arkadaşlar,
Samimiyetle göstermiş olduğunuz sevgi, saygı ve temenniler için tekrar teşekkür eder,
bu dayanışma ve ekip ruhunun devamlılığını dilerim.:rendeer:
Muzaffer abi seni atlamak ne mümkün, bu olayın baş mimarı sensin.:cat:

Biz seni niye yanımızda götürdük:silent: Aramızda sucuğu en iyi pişiren sensin:p daha bunu üzerine bi şey söylenirmi :mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
tebrik ederim, tam da mevsimi gelmişti gezmenin.

sözüm merisn il sınırları içindekilere :

3 adamı yanyana görüp de nifak çıkartanlar bu resimleri ve arkadaşlık/dostluk ortamını görsünler ki, başı çekmek uğruna motorcuyum diye geçinip motosiklet sevdalılarını parçalamasınlar.

bir diğer sözüm ise kendini grup grup parçalatana : SEN AKILLANMAZSIN!!!

SON SÖZÜM İSE :

mersinden gidiyorum artık ne haliniz varsa görün... zaten HEP TEK TAM TEK...

Gaziantep İl Temsilcisi
maşallah Adana MT ye güzel bir gün gecirmişsınız resımletr güzel yeni motoru alan kardeşimize hayırlı olsun rabbim kaza bela vermesın ....

Gaziantep den selamlar olsun kucak dolusu...

maşallah Adana MT ye güzel bir gün gecirmişsınız resımletr güzel yeni motoru alan kardeşimize hayırlı olsun rabbim kaza bela vermesın ....

Gaziantep den selamlar olsun kucak dolusu...

Sağolasın dostum,
Allah herkesin gönlüne göre versin, Allah hepimizi kaza ve beladan esirgesin.
En kısa zamanda tanışmak dileği ile,:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------

allah muhabettinizi arttırsınn çok güzel bir gezi ve ortam olmuş. yusuf abi kuyruk çok güzel doğrulmuş egrilik falan kalmamış :mrgreen::bounce:

Sevgili Tayfun,
Biraz daha gayret etsek kuyruk bile kalmayacaktı, ne doğrultması.:mrgreen:

DSCN7850.jpg

arkadaşlar sucukların bukadar güzel pişmesinin en güzel sebebi bu işin (artık yaş kemale ermiş) UZMANI boracığımın sucukları nekadar güzel bir şekilde soymasıyla TATLANMIŞTIR:queen::queen:boracığım işşallah çanakkale gezimizde seninle aynı ortamda(çadırımızda)bana yardımcı olursun dimiiii:cat:

DSCN7850.jpg

arkadaşlar sucukların bukadar güzel pişmesinin en güzel sebebi bu işin (artık yaş kemale ermiş) UZMANI boracığımın sucukları nekadar güzel bir şekilde soymasıyla TATLANMIŞTIR:queen::queen:boracığım işşallah çanakkale gezimizde seninle aynı ortamda(çadırımızda)bana yardımcı olursun dimiiii:cat:

yaw adaşım, sen malzemenin iyisinden anlıyon ya:mrgreen: ama bora kardeşde gerçekten bu işi iyi yapıyor, eeeeeee tecrübe tabiii :queen: Biz en iyisimi çanakkale gezimizde bora yı yanımızdan ayırmayalım:wiinkk:

Adana İl Temsilcisi
Yusuf abi cidden gördüğüm en iyi kuyruk doğrultmalardan biriydi. Kazasız belasız inşallah. Bu arada benim eski lakabım artık senin olsun. Bundan sonra sana VFR Yusuf diyelim!

darısı sana olur inşallah.:cat:

yaw adaşım, sen malzemenin iyisinden anlıyon ya:mrgreen: ama bora kardeşde gerçekten bu işi iyi yapıyor, eeeeeee tecrübe tabiii :queen: Biz en iyisimi çanakkale gezimizde bora yı yanımızdan ayırmayalım:wiinkk:

uğraşın benimle uğraşın,hadi bakiiiiim.:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yazmıştım ama silinmiş,katılan organize eden kuyruğu düzelten sucukları mangala atıp ta pişiren yaneee emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,

ayrıca ismail ustamın eline sağlık o olmasaydı ben geriye gaz telini kargaburunla tutarak dönecektim,tekrar teşekkür ederim,

Yusufum tekrardan hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin keyifle kulanmak nasip etsin.

Adana İl Temsilcisi
fazerr;2042766arkadaşlar sucukların bukadar güzel pişmesinin en güzel sebebi bu işin (artık yaş kemale ermiş) UZMANI boracığımın sucukları nekadar güzel bir şekilde soymasıyla TATLANMIŞTIR:queen::queen:boracığım işşallah çanakkale gezimizde seninle aynı ortamda(çadırımızda)[B' Alıntı:
bana yardımcı olursun dimiiii[/B]:cat:

eveeet,sana öyle bir yardımcı olacam ki,çanakkale'yi unutamadığın gibi,adana'ya döndüğünde seni sahnelere çıkartacağım.çok meşhur olacaksın çoooook.:queen:::koop::::haapppy:

Yusuf bey hayırlı olsun.
Adana mt Türkiye genelinde örnek bir grup.Tebrik ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar